15. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et byggeri for bredden og fællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et byggeri for bredden og fællesskab
Køge - 26. september 2017 kl. 11:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagligt er der indlæg i aviserne om hvem, der har gjort eller gør hvad, om egne holdninger til idrættens behov, 100% klare meninger om hvad, der er den bedste placering - dette uden selv at have været med i processen eller ved tegnebordet. Og indlæggene handler typisk om hvad, det betyder for dem, deres område osv. og kritik af, at de ikke er blevet spurgt, eller hvad det betyder for dit og dat.

Men i hele forløbet har foreningerne og kommunen givet utallige muligheder for at møde op og få sat billede på, hvor vi er på vej hen, hvorfor vi vil blive og bygge, og ikke mindst er alle nødvendige undersøgelser udført, herunder lokalplaner, WWM, lys og støj, ligesom der er set på parkering, men vi bor altså i en by i udvikling og ikke på en mark.

Så hvis dialogen i pressen skal have et sandt billede, skulle man måske starte et andet sted, og stille spørgsmålene til trænerne/lederne/brugerne = dem, som i dag er brugere af området og spørge, hvorfor Køge idrætspark og en ny hal skal bygges/forblive og forsat ligge i Køge midtby.

Det kunne eksempelvis være Køge Boldklub, Køge Kricket, Køge Håndbold, Køge Atletik, Triatlon, Køge Bugt Basket, Køge Volley, Bueskytterne, Vandreforeningen, Petanque og Kroketklubben samt mange flere, som gennem generationer har bygget noget unikt op i Køge midtby. Det er måske en ide at høre, om det ikke er dem - og ikke politikerne - der har ønsket et nyt stadion, en ny hal, eller en kunststofbane, så man kan træne udendørs hele året.

Så få nu sat den politiske chikane i aviserne på pause, stop med beskyldninger om særinteresser om egen vinding på det frivillige idrætsområde. Det er ufint og med sikkerhed et udtryk for manglende kontakt til foreningslivet. Derfor lad nu dem, der har født idéerne, dem, der kender og føler behovet, og dem, der gennem mange år har kæmpet sig frem til det, der er ved at lykkes - nemlig at få vilkår, som giver os lysten til fortsat at være frivillig i Køge kommune - lad dem komme til orde og fortælle sandheden om behovet for en styrkelse af idrætslivet for de unge, børnene og de gamle, ja hele kommunens borgerne og ikke mindst de nye borgere, som vælger at flytte til en by i udvikling.

Det er nemlig ikke et luksusprojekt, der bygges, det er bare år 2000+ krav, som er på vej - lidt sent, men ved gud hvor vi frivillige glæder os. Vi glæder os som små børn til at kunne byde vores brugere vilkår, som er i orden. Med dette nye stadionprojekt skulle der også blive plads til eliten, og vi glæder os til at komme på landkortet og gøre en forskel og også at kunne byde vores gæster ordentlige forhold. Er man i tvivl om behovet, så er alle velkomne til ved selvsyn at se på forholdene på Køges gamle anlæg og en gammel Køgehal, som vi ikke engang kan få dispensation til at spille kampe i pga., at den ikke opfylder mindstekravene til målene på en bane. Ja, det er det, vi taler om, det er derfor vi bygger for bredden og for fælleskabet.

Foreningerne har aldrig været mere enige om, hvordan stedet skal fyldes ud og bruges, nemlig stedet hvor behovet i kommune er størst = Køge Midtby. Lad nu idrætten og hele Køge Kommune få lov at glæde sig over dette projekt i fælleskab ved at få spaden i jorden.

Kai Jensen
Formand
Køgehallerne

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk