22. januar 2019
Mandag formiddag var de markante skader efter lørdagens brand i Hastrupskolens SFO meget tydelige. Foto: Anders Fallesen
gallery icon

Se billedserie

Mandag formiddag var de markante skader efter lørdagens brand i Hastrupskolens SFO meget tydelige. Foto: Anders Fallesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter voldsom brand: Send trygt jeres børn i SFO

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter voldsom brand: Send trygt jeres børn i SFO
Køge - 14. maj 2018 kl. 15:48
Af Simon de Visme og Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lugten af brændt tag var endnu ikke forduftet, og små stykker af aske fløj stadig rundt i luften omkring Hastrupskolens SFO mandag formiddag.

arrow Læs også: Se billederne: Nye visioner skal genopbygge SFO efter voldsom brand

Lørdag aften klokken 20.06 rykkede både politi og brandvæsen ud til Langelandsvej, hvor store flammer havde fået godt fat i taget på den sydvestlige del af SFO'en, skriver DAGBLADET.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blev der fundet en engangsgrill i en skraldespand, som formodes at være årsag til branden. Politiet antager, at personerne, der smed grillen i skraldespanden, formentlig ikke var klar over, at der stadig var gløder tilbage i grillen.

I SFO'en er man i mandag ikke overraskende meget ærgerlige over lørdagens brand, der udelukkende fik materielle konsekvenser.

- Vi er dødærgerlige over at blive ramt af sådan en trist hændelse. Det er en mavepuster af de helt store, og det påvirker medarbejderne, men vi skal op på hesten igen, siger Troels Clausen, leder af Hastrupskolens SFO, til DAGBLADET.

Han fortæller, at branden gjorde store skader på den sydvestlige del af SFO'en, som er udbrændt.

- Der er forholdsvis store vandskader efter slukningsarbejdet, og tagkonstruktionen er hårdt medtaget af ilden. Derfor har vi lukket afdelingen for 1., 2. og 3. klasserne helt af, fortæller Troels Clausen.

Det betyder, at SFO'en nu må klare sig på mindre plads, men man vil stadig huse de samme antal elever, som før branden.

- Vi kommer til at have lidt mindre plads, men heldigvis er vejret godt, så vi rykker mange af aktiviteterne udenfor. Det handler om at få skabt nogle gode dage for børnene, for de skal ikke mærke det her. Forældrene kan roligt sende deres børn herned, forsikrer Troels Clausen over for DAGBLADET.

arrow Se billederne: Kæmpe kran sætter tag på nedbrændt SFO
01. juni 2018 kl. 18:33 Opdateret: kl. 14:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk