1. juni 2020
Det lykkedes redningsfolk at frigøre den 42-årige mekaniker fra lastbilen, hvorefter ambulancereddere udførte førstehjælpe. Manden er nu indlagt på Rigshospitalets traumecenter med alvorlige kvæstelser og brud på overkroppen.
Det lykkedes redningsfolk at frigøre den 42-årige mekaniker fra lastbilen, hvorefter ambulancereddere udførte førstehjælpe. Manden er nu indlagt på Rigshospitalets traumecenter med alvorlige kvæstelser og brud på overkroppen.
Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter lastbilsulykke: Mand alvorligt kvæstet med brud på overkroppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter lastbilsulykke: Mand alvorligt kvæstet med brud på overkroppen

Den 42-årige mekaniker, som lørdag formiddag blev klemt under en lastbil i Bøgede, er fortsat i live. Han er indlagt på Rigshospitalets Traumecenter med alvorlige kvæstelser og brud på overkroppen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Køge - 30. marts 2020 kl. 12:37
Af Victor Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 42-årig mekaniker hos et vognmandsfirma på Bøgedevej i den lille landsby Bøgede på grænsen til Ringsted Kommune, var lørdag formiddag ved at udføre reparationsarbejde på en lastbil, da lastbilen glider af liften og falder ned over manden.

En anden mekaniker fra firmaet havde på det tidspunkt forladt laden, men hører et brag og skynder sig tilbage, hvorefter han ringer 112.

Redningsfolk frigører den indeklemte mekaniker, og ambulancereddere udfører førstehjælp på den 42-årige, som efterfølgende bliver fløjet med helikopter til behandling på Rigshospitalet.

arrow Læs også: Mand svært skadet: Kom i klemme under lastbil

Mandag formiddag er manden fortsat indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, og hans tilstand er alvorlig, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist.

- Manden er alvorligt kvæstet og har fået flere brud på overkroppen. Jeg kan endnu ikke sige, om han er uden for livsfare, siger Charlotte Tornquist til DAGBLADET.

Arbejdstilsynet har efterfølgende været på besøg i laden på Bøgedevej for at afklare, hvor ansvaret i ulykken ligger.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk