17. januar 2019
En lang række sager fra det tidlige forår om hærværk mod biler i Køge kan forhåbentlig nu være på vej mod opklaring, efter at politiet har anholdt en mistænkt. Foto: Henrik Førby Jensen
En lang række sager fra det tidlige forår om hærværk mod biler i Køge kan forhåbentlig nu være på vej mod opklaring, efter at politiet har anholdt en mistænkt. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter hærværksbølge: Anholdelse har genskabt orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter hærværksbølge: Anholdelse har genskabt orden
Køge - 18. maj 2018 kl. 13:41
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et tocifret antal biler blev i løbet det tidlige forår udsat for vedvarende hærværk i det centrale Køge, blandt andet i Vestergade og på parkeringspladsen i Bjerggade, hvor biler blev ridset og »tagget« med mursten, skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Bølge af bilhærværk skaber utryghed

Dertil kom, at bilejere ved Langagerhuse, Tornegården og Vestre Fælledvej i Hastrup fik sig en slem overraskelse, da også de blev udsat for den mildest talt meningsløse kriminalitet.

Men det er heldigvis ophørt for nu, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi, der har anholdt en person, som man mistænker for at have stået bag hærværket.

- Vi har anholdt det, som vi tror er gerningsmanden, og siden har der ikke været noget, siger vicepolitiinspektør John Jensen, der dog ikke kan fortælle, hvilke beviser man har mod den mistænkte, til DAGBLADET.

- Men vi tror, at vi har fat i den rette, siger vicepolitiinspektøren.

Han peger videre på, at man skal opretholde en god dialog med borgerne, i håbet om at politiet er bedst muligt orienteret om, hvad der foregår ude i byen - og hvor henne det sker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk