20. september 2018
Børnene til den kvinde, der blev dræbt i Trylleskoven i Solrød er dyre for kommunen. Og derfor er de blevet fanget i et politisk spil, mener børnenes plejemor.
Børnene til den kvinde, der blev dræbt i Trylleskoven i Solrød er dyre for kommunen. Og derfor er de blevet fanget i et politisk spil, mener børnenes plejemor.
Foto: Morten Germund/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dræbt kvindes børn er kommunale kastebolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dræbt kvindes børn er kommunale kastebolde
Opdateret 30. oktober 2010 kl. 08:39
Køge - 29. oktober 2010 kl. 14:16
Af Christina Hilstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
KØGE: Situationen omkring de to børn, hvis mor blev kvalt i Trylleskoven i Solrød for fem uger siden, er på det kommunale plan mildest talt kaotisk. Det er endnu ikke fastslået, om det er Køge eller Guldborgsund Kommune, der har hovedansvaret for børnene. Dermed er børnene havnet i et kommunalt limbo, hvor deres midlertidige "plejemor" ikke modtager den støtte, hun har brug for. Det skriver DAGBLADET Køge.
arrow Læs også: Mordsigtet fortsat fængslet

Sagen starter den 21. september, hvor de to børn på deres bopæl i Køge Kommune får at vide, at deres mor er blevet dræbt. På børnenes foranledning bliver der taget kontakt til den voksne, de føler de bedst kan støtte sig til i den svære situation: Det er det ældste barns lærer gennem fem år, Lis Nors.

Lis Nors tager børnene med hjem, men i dag efter fem uger er det endnu ikke afklaret, hvilken kommune, der har hovedansvaret for børnene. Køge Kommune har nemlig fundet ud af, at børnenes biologiske far bor i Guldborgsund Kommune, der dermed bør tage ansvaret for børnene.

I skrivende stund kan Køge Kommune ikke handle, før de har haft et møde med Guldborgsund Kommune, og dermed står sagen foreløbig stille.

- De her børn er ikke billige for den kommune, der får dem. Jeg er overbevist om, at de er blevet brikker i et økonomisk spil mellem kommunerne. Det er bekymrende, siger Lis Nors.

Læs mere i DAGBLADET Køge fredag.
arrow Afklaring på vej for dræbt kvindes børn
30. oktober 2010 kl. 08:00 Opdateret: kl. 08:48
arrow Den mistænkte drabsmand er tavs
15. oktober 2010 kl. 13:26 Opdateret: kl. 09:46
arrow Kvinde blev kvalt i Trylleskoven
21. september 2010 kl. 14:40 Opdateret: kl. 07:51

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk