21. februar 2020
Efter faldulykken i Rådhusstræde, hvor en ældre mand for tre uger siden afgik ved døden som følge af sine skader, er der nu heftig debat på især Facebook om belægningernes generelle tilstand rundt i Køges bymidte. Foto: Kenn Thomsen
Efter faldulykken i Rådhusstræde, hvor en ældre mand for tre uger siden afgik ved døden som følge af sine skader, er der nu heftig debat på især Facebook om belægningernes generelle tilstand rundt i Køges bymidte. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødsulykke giver nyt blik på gamle fliser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødsulykke giver nyt blik på gamle fliser
Køge - 22. september 2019 kl. 06:23
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Artiklerne i fredagens DAGBLADET og her på sn.dk/koege, der fortalte om en tragisk faldulykke i Rådhusstræde, hvor en ældre mand senere afgik ved døden, har affødt mange reaktioner i onlineuniverset.

arrow Læs også: Brancheorganisation bekræfter: - Der er ikke erstatningspligt efter faldulykke

Mange er fortørnede over, at der efter to års problemer med belægningen ikke er sket noget, mens andre fortæller om egne oplevelser med fald og skrammer, brækkede lemmer og huller i tøj.

En række episoder

Det er imidlertid ikke kun i Rådhusstræde, at der har været faldulykker. Også i gader som Nørregade, Jernbanegade samt omkring Torvet har der været en række episoder, skriver flere køgensere på Facebook.

For Flemming Christensen (K), gruppeformand for Det Konservative Folkeparti, giver den tragiske ulykke for tre uger siden da også anledning til at kigge nærmere på eventuelt problematiske steder i de gamle gågader.

- Når alt er sagt og skrevet om dårlige forhold i Strædet, må vi også sige, at vi har eksisterende udfordringer i eksempelvis Nørregade med blandingen af brosten og fliser, siger Flemming Christensen til DAGBLADET og fortsætter:

- Også her er der en risiko for, at man kan falde. Det er jeg nødt til at sige. ETK reparerer problemområderne løbende, men det er klart, at det er noget, vi skal være meget opmærksomme på, siger Flemming Christensen.

Læs mere om det i weekendens udgave af DAGBLADET.

arrow Ingen erstatning efter dødsulykke: - De frakender sig ansvaret
25. september 2019 kl. 15:23 Opdateret: kl. 13:17
arrow Pårørende får afslag på erstatning efter dødsfald på handelsstrøg
25. september 2019 kl. 13:12 Opdateret: kl. 13:12
arrow Udvikler efter dødsfald: - Vi lever op til retningslinjerne
19. september 2019 kl. 16:48 Opdateret: kl. 16:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk