20. januar 2019
I et tilstødende lokale, sørgede de frivillige for, at åbne vinflaskerne og at eksperterne fik de rigtige druer i glasset til blindsmagningen.
gallery icon

Se billedserie

I et tilstødende lokale, sørgede de frivillige for, at åbne vinflaskerne og at eksperterne fik de rigtige druer i glasset til blindsmagningen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dejlig dansk vin spyttet ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dejlig dansk vin spyttet ud
Køge - 09. august 2018 kl. 06:22
Af Tekst og foto: Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kunne synes som en ganske uretfærdig opgave. Men ikke for de 20 mænd og kvinder, som tirsdag var samlet på Svenstrup Gods.

Foran dem blev der skænket det ene efter det andet klar dejlig vin, som de så ikke fik lov til at synke så meget som en dråbe af.

Men det er vilkårene, hvis man er blevet udvalgt til at smage sig igennem 263 vine på een og samme dag. Hver smagsdommer kunne dog »nøjes« med at smage på omkring 50 af de danske druer.

Hvert år afholder foreningen Dansk Vin et vinskue - en stor dag for de danske vinbønder, da det her bliver afsløret, hvem der bliver årets vinbonde og hvilke vine fra de danske vinmarker, de kløgtige dommere kårer som de bedste.

Der skal findes den frem til den bedste rødvin, hvidvin, mousserende vin og i år også frugtvin. Og det er en bedømmelse, som kræves de bedste vineksperter.

Det skriver DAGBLADET onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk