17. december 2017
KØS Museum søger den helt rigtige profil til at køre cafeen på hjørnet ud mod forpladsen. Det skal være en, der i samarbejde med resten af museet kan få cafeen til at afspejle livet og kvaliteten i huset.
KØS Museum søger den helt rigtige profil til at køre cafeen på hjørnet ud mod forpladsen. Det skal være en, der i samarbejde med resten af museet kan få cafeen til at afspejle livet og kvaliteten i huset.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafe-kræs på hjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafe-kræs på hjørnet
Køge - 12. august 2017 kl. 17:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KØS Museum for kunst i det offentlige rum, Køge, leder efter den helt rette m/k til at gøre stedets cafe endnu mere attraktivt for besøgende og lokale borgere. Det skal være en person, der »formår at skabe sammenhæng mellem museets profil og stemningen i cafeen«, kan man læse i et aktuelt jobopslag.

Hjørnet ud til museets store forplads har tidligere rummet andre forpagtere, men denne gang er det museets selv, der vil drive cafeen i den helt rette ånd, der matcher resten af museet. Det fortæller museumsdirektør Ulrikke Neegaard:

- Det er meget vigtigt for mig og for KØS, at vi har en cafe med en god stemning, hvor der er mulighed for at få en rigtig god kop kaffe. Det skal være et attraktivt tilbud for museets besøgende men også for de af Køges borgere, der bare har lyst til at komme forbi cafeen i det daglige.

Hun forstsætter om ambitionerne i cafeen:

- Vi har et højt niveau i forhold til udstillingsaktiviteterne, som man kunne kalde den åndelige føde og det skal gå igen i cafeen, hvor KØS skal tilbyde samme høje kvalitet i mad og kaffe.

Stillingsopslaget kører frem til den 21. august og museet fortæller, at for den rette håber man på snarlig tiltrædelse.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk