4. juli 2020
I torsdags tog de to caféejere fra Vanilla pressen med til politiet i Køge, hvor de fik besked på at anmelde de to politikere skriftligt mandag på politistationen i Roskilde. Det er ikke sket.
I torsdags tog de to caféejere fra Vanilla pressen med til politiet i Køge, hvor de fik besked på at anmelde de to politikere skriftligt mandag på politistationen i Roskilde. Det er ikke sket.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café-ejere har ikke anmeldt Kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café-ejere har ikke anmeldt Kamp
Opdateret 19. april 2011 kl. 12:13
Køge - 12. april 2011 kl. 13:56
Af Simon Dinsen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
De to ejere af café Vanilla i Køge har endnu ikke meldt den lokale partiformand Tommy Kamp (S) og folketingsmedlem Henrik Sass Larsen til politiet for modtagelse af bestikkelse og omgang med dopingmidler.

I torsdags tog de ellers pressen med til politiet i Køge for at anmelde de to politikere, og på den lokale politistation fik de to at vide, at de skulle aflevere anmeldelsen skriftligt mandag til Midt-og Vestsjællands Politi i Roskilde.
arrow Læs også: Kamp og Sass nu politianmeldt

Det er ikke sket, og caféejer Ertugrul Karahan forklarer, at han og Murat Kitir i samråd med deres advokat har valgt at afvente situationen og dermed ikke har anmeldt Tommy Kamp og Sass Larsen til politiet.

Ertugrul Karahan ønsker ikke at komme med yderligere deltaljer om de to caféejeres nye beslutning, og hvad der har fået dem til at skifte holdning henover weekenden. Meget tyder dog på, at det er frygten for selv at stå som de dømte i en retssag med en fængselsstraf for bestikkelse, der har fået de to caféejere til at vente med anmeldelsen.
arrow Sass Larsen ændrer forklaring
14. april 2011 kl. 12:28 Opdateret: kl. 12:12
arrow Café-ansatte holdes ude af injuriesag
11. april 2011 kl. 12:44 Opdateret: kl. 12:13
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk