25. februar 2020
I løbet af mandag morgen blev der anmeldt to brande i Køge Kommune Arkivfoto:
I løbet af mandag morgen blev der anmeldt to brande i Køge Kommune Arkivfoto:
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brande i skur og etageejendom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brande i skur og etageejendom
Køge - 08. oktober 2019 kl. 11:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag klokken 7.39 blev brandvæsnet og politiet alarmeret i anledning af ildebrand i et skur, der var placeret meget tæt på privat beboelse på Banevej i Algestrup. Ifølge politiet havde både en hundelufter og en nabo opdaget ilden i skuret og slog alarm, efter at beboerne havde forladt bopælen tidligere på morgenen.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, inden den bredte sig til beboelse, så skaderne begrænsede sig til et skur, oplyser politiet i døgnrapporten.

Efterfølgende blev beboerne underrettet om branden, hvis årsag de ikke umiddelbart havde nogen ide om. Politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at fastlægge brandårsagen. Ingen kom til skade som følge af branden.

Uforsigtig med ukrudtsbrænder

Under et time senere, præcis klokken 8.26, modtog brandvæsnet og politiet endnu en melding om ildebrand, idet der var gået ild i en bygning på Ølbyvej i Lille Skensved.

Ifølge politiet viste det sig dog at være mindre omfattende, da det kun var isoleringen under nogle eternitplader, som var brudt i brand ved en etageejendom.

En 31-årig mand fra Roskilde havde forud for brandens opståen anvendt en ukrudtsbrænder, så der gik ild i isoleringen. Branden medførte røgudvikling, så beboerne blev opfordret til at holde sig inde og lukke vinduerne, fortæller politiet.

Få minutter senere havde brandvæsnet styr på branden, så beboerne kunne forlade deres bopæle. Politiet vurderede, at den 31-årige havde været så uforsigtig med brugen af ukrudtsbrænderen, at han blev sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen.

Han kan således forvente at modtage en bøde i anledning af branden, der kun forårsagede mindre skader.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk