11. december 2017
19. august er der igen børnedyrskue i Borup.
19. august er der igen børnedyrskue i Borup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnedyrskue i Borup for 42. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnedyrskue i Borup for 42. gang
Køge - 13. august 2017 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forberedelserne er i fuld gang til Skovbo Y's Mens Clubs Børnedyrskue på "Savværksgrunden" i Borup - i år for 42. gang.

"Det gode vejr er bestilt, og den gode stemning kommer jo helt automatisk. Desværre gør nylige udbrud af kaninsygen VHD i Greve og Herfølge, at vi ligger i karantænezonen og derfor ikke kan udstille kaniner. Det berører ikke andre dyrearter, så har du andre kæledyr, modtager vi meget gerne din tilmelding," lyder det fra arrangørerne.

Tilmelding er senest 17. august på www.dyrskueiborup.dk. Her findes også dagens program. Igen i år er det gratis at udstille - uanset antal dyr, mens udstillere til gengæld skal betale entré som alle andre.

Arrangementet begynder 19. august klokken 9 om morgenen. "Klokken 9.45 starter vi med festlig musik ved Køge Skoleorkester, og klokken 10 holder Køgeborgmester Flemming Christensen den officielle åbningstale, hvorefter Køge Skoleorkester spiller igen. Klokken 10.30 starter underholdningen i ringen, først rideopvisning ved Jonstrupgård Rideskole."

Kokken 11.40 viser Skovbo DCH (Danmarks civile hundeførerforening) hvad hunde kan lære og bruges til. Over middag underholder "Happy Einar" med finurlige ballondyr og tryllerier - som vanligt forventes han at trække "en hale af børn" efter sig hele eftermiddagen. Klokken 13.00 har Borup Idrætsforening arrangeret fodboldkamp og derefter opvisning i stortrampolin. Udstilleraktiviteter og præsentation af dyrene samt præmieoverrækkelse sker løbende om eftermiddagen. Til sidst overrækkes vandrepokaler af Peder Bjældager, Skovbo Y's Mens præsident, før skuet lukker klokken 16.00.

Udover underholdning er der ekstra mange boder, minigolf, tombolaer, fiskedam, spejderaktiviteter og flødebollekastning. Kræftens Bekæmpelse er der igen med hoppeborg og ansigtsmaling, HH-rideskole med ponyer, så børnene kan prøve en tur på hesteryg og der vil være mulighed for at se Borup by fra hestevogn. Desuden er der flere udstillinger på pladsen, samt hjælp at hente for både sult og tørst i vor velassorterede cafeteria.

Entre er 30 kroner for voksne, 20 kroner for børn.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk