10. december 2019
Bedøvelsesmidlet ketamin er beregnet til heste, men er blevet mere og mere almindeligt som rusmiddel. 	Arkivfoto: Janne Mulvad
Bedøvelsesmidlet ketamin er beregnet til heste, men er blevet mere og mere almindeligt som rusmiddel. Arkivfoto: Janne Mulvad
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn finder narko på legeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn finder narko på legeplads
Køge - 25. juni 2019 kl. 11:09
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kort før kl. 11.30 mandag fik politiet en henvendelse fra personalet på Herfølge Skoles SFO om, at børnene havde fundet en lille pose med pulverrester på legepladsen, ligesom der lå pulverrester på et bord, hvor de legede.

Posen kunne være efterladt på stedet fra søndag aften til mandag formiddag.

Politiet sikrede posen med pulverrester, der efterfølgende blev testet til at være stoffet ketamin.

Der var ingen tegn på, at nogen af børnene var blevet påvirket af noget, og SFOen har underrettet de relevante forældre om fundet af posen på institutionens område. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

»Ketamin er først og fremmest et bedøvelsesmiddel, der anvendes ved kirurgiske indgreb på heste. Stoffet virker også bedøvende på mennesker, men benyttes kun i sjældne tilfælde, da det giver forholdsvist kraftige hallucinogene virkninger. Netop derfor bliver det også brugt som et rusmiddel på grund af dets hallucinogene effekt«. Kilde: www.netstof.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk