24. september 2021
Forfatteren Hans-Willy Bautz er i Køge Boglade den 31. juli, hvor han præsenterer sin seneste krimi. Privatfoto
Forfatteren Hans-Willy Bautz er i Køge Boglade den 31. juli, hvor han præsenterer sin seneste krimi. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blodig forfatter besøger Bogladen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blodig forfatter besøger Bogladen
Køge - 29. juli 2021 kl. 15:12

Køge: Politiet har hænderne fulde med en 18-årig pige, der findes død, måske som følge af drugrape, et nærliggende knisstikkeri og en anden ung kvinde, der findes død. Så er der også noget med en omfattende salg af narkotika på Haslev-egnen, der måske hænger sammen med de to dødsfald...

Det hele bliver optrevlet i den seneste krimanalroman, Skovtårnsmordet, fra den lokale forfatter Hans-Willy Bautz fra Haslev.

Han kommer lørdag, den 31. juli til Køge Boglade, hvor han vil svare på spørgsmål om og sinere sin femte krimi på dansk.

Det er fra klokken 11 og forretningen ligger i Nørregade 5, Køge.

I den seneste bog følger man den dansk-tyske journalist Michael Bech og hans kæreste, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci, der holder efterårsferie i Faxe Ladeplads og kan ikke lade være med at blande sig i efterforskningen.

Midt i deres efterforskning forstår de dog også at nyde livet som turister i det sydsjællandske. Gastronomi og erotik krydrer handlingen, lyder det i pressemeddelelsen.

I Tyskland, hvor forfatteren har arbejdet som avisudgiver og redaktør i 30 år, har han fået udgivet to bøger med fortællinger og to krimier. Han arbejder allerede på sin sjette dansksprogede krimi med handling på Læsø og har netop færdiggjort manuskriptet til en børnebog sammen med sin nabos niårige søn Theodor William Larsen. Desuden oversætter han tyske krimier til dansk. Indtil videre er det blevet til tre af slagsen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk