18. juni 2021
Der bliver ingen glade miner og smagfulde øl skænket op på øldagen i år. Den er nemlig også blandt de mange arrangementer, der er blevet aflyst. Arkivfoto: Jens Wollesen
Der bliver ingen glade miner og smagfulde øl skænket op på øldagen i år. Den er nemlig også blandt de mange arrangementer, der er blevet aflyst. Arkivfoto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ærgerligt: Øldagen også hældt ud i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Ærgerligt: Øldagen også hældt ud i år
Køge - 06. maj 2021 kl. 13:31
Af Torben Thorsø

En solbeskinnet agustdag plejer store flokke af tørstige mænd og damer at sætte kursen mod de smagfulde dråber på den populære »Øldag« - men heller ikke i år, bliver dagen til noget.

- Vi har jo hele tiden gået og tænkt på, hvilken vej det gik. Men nu kan vi se, at med de retningslinjer, der er lagt op til, blandt andet inddeling af publikum, så får vi svært ved at gøre det på den rette måde og samtidig give publikum den gode og trygge oplevelse, som det skal være at besøge øldagen, siger Thomas Madsen fra beværtningen Hugo`s Kælder, der sammen med de lokale ølentusiaster står for arrangementet.

Han fortsætter:
- Derfor er vi desværre nødt til også at aflyse Køge Øldag i år.

Thomas Madsen fortæller, at aflysningen ikke mindst er ærgelig, da Køge Øldag i år skulle have fejret 10 års jubilæum:

- Vi havde jo gerne arrangeret noget ekstra spændende og festligt til jubilæet. Jeg har ikke noget i mod at bruge en masse tid og kræfter på at skabe et godt arrangement - men i øjeblikket er det simpelthen for usikkert at bruge en masse kræfter på noget, som så måske alligevel skal aflyses.

Køge Øldag ligger altid sidst i august måned og dermed i slutfasen af genåbningen, men der er stadig ubekendte som for eksempel den aktuelle udrulning af vaccinationsplanen.

- Nu vender vi i stedet stærkt tilbage i 2022, lover han.

Hos Danske Ølentusiaster, Køge er formanden også trist over udsigten til endnu en sommer uden Køge Øldag.

- Vi håbede til det sidste, at verden havde udviklet sig i en mere positiv retning, så vi er selvfølgelig også ærgerlige over, at vi må aflyse årets arrangement, siger Brian Brun Hansen.

Nu glæder han sig bare til at fejre øldagens 1o års jubilæum i 2022:

- Tilbage i efteråret `19 og foråret `20 havde vi jo allerede store planer for sidste års arrangement (der også blev aflyst, red.). De planer får en afpudsning og bliver sat i søen igen, så vi bygger videre på de gode takter fra den seneste Køge Øldag, siger han og fortæller, at der er lagt op til et spændende jubilæum i 2022.

Her er det planen, at der skal være endnu mere plads tilpublikum og de udstillere, der byder på gode smagsprøver. Der vil også være flere specialøl og folk, der kommer langvejs fra for at være med.

Køge Øldag 2022 kommer til at foregå lørdag den 27. august, så her bliver der forhåbentlig skænket op i store mål og ikke hældt godt øl ud med restriktioner.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk