12. juli 2020
En 58-årig mand får en straksdom efter at politiet fredag fandt 455 gram amfetamin skjult i fryseren i hans lejlighed i Køge. Foto: Katrine Wied
En 58-årig mand får en straksdom efter at politiet fredag fandt 455 gram amfetamin skjult i fryseren i hans lejlighed i Køge. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 58-årig et år i fængsel: Skjulte narko i fryseren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

58-årig et år i fængsel: Skjulte narko i fryseren
Køge - 02. juni 2020 kl. 14:48
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften ransagede politiet en lejlighed i den sydvestlige del af Køge, da politiet havde mistanke om, at beboeren opbevarede narkotika. Politiet fandt ved ransagningen en større mængde narko, som var gemt i fryseren.

Ved nærmere undersøgelse af stoffet blev det fastlagt, at der var tale om 455 gram amfetamin, så lejlighedens beboer, en 58-årig mand, blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg. Politiets mistanke om narkosalg blev bestyrket, idet der ved ransagningen blev fundet flere hundrede såkaldte "pølsemandsposer", der anvendes som salgsposer ved narkosalg.

Derudover fandt politiet nogle pølsemandsposer med mindre mængder af forskelligt narkotika. Den 58-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor sagen kunne afgøres med en straksdom, da den 58-årige erkendte sigtelse. Den 58-årige der ikke tidligere straffet for lignende kriminalitet, blev idømt ubetinget fængsel i 1 år. Han modtog dommen, og blev herefter løsladt. Han vil senere blive indkaldt til afsoning af sin fængselsstraf.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk