18. marts 2018
En 27-årig mand fra Køge blev kendt skyldig i vold og ulovlig tvang mod sin daværende kæreste på en ferie til Egypten. Mandens mor var også tiltalt, men blev frikendt. Foto: Katrine Wied
En 27-årig mand fra Køge blev kendt skyldig i vold og ulovlig tvang mod sin daværende kæreste på en ferie til Egypten. Mandens mor var også tiltalt, men blev frikendt. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 27-årig dømt for vold: Charterrejse endte som mareridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig dømt for vold: Charterrejse endte som mareridt
Køge - 12. oktober 2017 kl. 12:26
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste.

arrow Læs også: Charterrejse endte voldsomt: Mor og søn tiltalt for vold og tvang

Det var straffen, da Retten i Roskilde onsdag kendte en 27-årig mand fra Køge skyldig i vold og delvist skyldig i ulovlig tvang og overvågning mod sin daværende kæreste på en ferietur til Egypten i august 2016. Mandens mor var også tiltalt for den ulovlige tvang og overvågningen, men blev frikendt.

I sommeren sidste år var det yngre kærestepar taget på ferie til Hotel Tropitel i Hurghada, hvor også den 27-årige mands mor og dennes rejsekammerat var. De første dage gik fint med god stemning, sol og ture i poolen, men om aftenen den 3. august tog hele ferien en voldsom drejning.

Alle fire havde drukket adskillige, farverige drinks, tequila-shots og øl, da stemningen mellem kæresteparret begyndte at blive dårlig. Manden mente, at hans dengang 22-årige kæreste flirtede med den egyptiske bartender, og hun jokede efterfølgende med, at han måske havde puttet narkotika i hendes drink. Det endte med, at manden fra Køge sagde tak for i aften og gik op på parrets hotelværelse.

Da kvinden kom op på hotelværelset eskalerede tingene, da kvinden satte sig på kanten af deres seng, hvorefter hendes daværende kæreste tog voldsomt fat under sengen og løftede den op med stor kraft, så kvinden falder bagover og rammer baghovedet ind i væggen og ned på flisegulvet.

Herefter fjerner den 27-årige mand sengen og giver sin kæreste et knytnæveslag i ansigtet. Et slag, som resulterede i et stort, blåt øje, samt at kvindens kæbe gik af led.

Manden, der nægtede sig skyldig i tiltalen om vold og tvang, forklarede under den to dage lange retssag, at det hele var sket ved et uheld.

Kvinden var gået hen mod døren, da han løbende bagefter havde taget fat om døren og hendes skulder, hvorefter de begge snublede og væltede ned på det hårde flisegulv. Den forklaring valgte retten dog ikke at tro på.

Den 27-årige mand blev også dømt skyldig i efterfølgende at have tvunget sin kæreste til ikke at fortælle om volden på hotelværelset. I stedet var forklaringen, at hun var væltet på badeværelset. Manden fra Køge modtog dommen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk