21. juni 2021
Til sommer vil marinaen udvide med p-pladser langs brandvejen, hvor der ellers kun plejer at være adgang for cyklister og fodfolket.Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Til sommer vil marinaen udvide med p-pladser langs brandvejen, hvor der ellers kun plejer at være adgang for cyklister og fodfolket.Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 250 nye p-pladser på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

250 nye p-pladser på havnen
Køge - 15. april 2021 kl. 18:07

200 biler på en tidligere bådoplagringsplads og yderlige 50 biler parkeret op mod Tangmoseskoven.

Sådan håber kommunen at kunne opfylde behovet for parkeringspladser på lystbådehavnen i den kommende sæson.

Baggrunden er en forventning om at lystbådehavnen igen til sommmer vil være præget af stor publikumtilstrømning, som i sommeren 2020.

Dels som følge af, at stedet er meget attraktivt, og dels fordi sommeren 2021 forventes at være delvist påvirket af corona, lyder det i den status som både Marinaudvalget, Kultur- og Idrætsudvalget samt Teknik- og Ejendomsudvalget netop har nikket ja til i forbindelse med, at der skal bruges 1.5 millioner kroner til de nye parkeringspladser.

Der er lagt op til, at cirka 5.000 kvadratmeter af den nordvestlige bådoplagsplads kan anvendes i forventeligt op til fem år som ekstra parkeringsplads i sommerperioden 1. juni - 1. september. Her skal de mange både alligevel sættes i vandet og det skønnes, at der vil kunne holde cirka 200 biler på dette område, når arealet er asfalteres og opstreget.

Hertil vil der kunne etableres cirka 50 midlertidige parkeringspladser på vestsiden af brandvejen nord for grusparkeringspladsen, ind mod Tangmoseskoven. Disse pladser vil kunne anvendes i perioden 1. juni - 1. september.

Derudover vil der i den kommende tid også være et arbejde med asfaltering af vej til den nyanlagte amfi-scene på den sydlige del af marinaen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk