24. juni 2021
En 25-årig mand fra Roskilde blev målt til at køre 133 kilometer i timen på Vordingborg i Køge, hvor den tilladte hastighed på strækningen er 60 kilometer i timen. Foto: Kenn Thomsen
En 25-årig mand fra Roskilde blev målt til at køre 133 kilometer i timen på Vordingborg i Køge, hvor den tilladte hastighed på strækningen er 60 kilometer i timen. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25-årig ræsede af sted og fik beslaglagt sin motorcykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årig ræsede af sted og fik beslaglagt sin motorcykel
Køge - 10. maj 2021 kl. 11:59
Af Simon de Visme

En 25-årig mand fra Ringsted havde al for meget fart på, da han lørdag aften klokken 19.58 drønede ned ad Vordingborgvej på sin motorcykel.

Her er hastidsgrænsen 60 kilometer i timen, men den 25-årige blev målt af færdselspolitiet til at køre mindst 133 kilometer i timen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blev den 25-årige motorcyklist efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselslovens hastighedsbestemmelser, og med hjemmel i de nyligt skærpede regler for beslaglæggelse af køretøjer meddelte færdselspolitiet den 25-årige, at hans motorcykel straks blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation, da hastighedsoverskridelsen udgjorde mere end 100 procent af den tilladte hastighed.

Han vil også senere blive indkaldt til et retsmøde, når både straffen for kørslen og spørgsmålet om endelig konfiskation af motorcyklen skal afgøres.

Skete to gange på kort tid

Blot omkring halvanden time før havde en anden motorcyklist ligeledes kørt for hurtigt på selv samme strækning på Vordingborgvej. Ifølge politiet målte man klokken 18.30 en 34-årig mand fra Hårlev til at køre mindst 112 kilometer i timen på den del af strækningen, hvor den tilladte hastighed er 70 kilometer i timen.

Den 34-årige blev herefter sigtet for hastighedsovertrædelsen, der ud over en bøde også vil medføre en påstand om betinget frakendelse af kørekortet.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk