25. maj 2019
Den unge mand forklarede i retten, at kvinden ønskede voldsom sex, som han dårligt kunne følge med i, mens den unge kvinde berettede om, hvordan han udsatte hende for vold. Modelfoto
Den unge mand forklarede i retten, at kvinden ønskede voldsom sex, som han dårligt kunne følge med i, mens den unge kvinde berettede om, hvordan han udsatte hende for vold. Modelfoto
Foto: Jan H Andersen/Shutterstock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 21-årig frifundet for voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årig frifundet for voldtægt
Køge - 14. juni 2018 kl. 13:57
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om kvindens skader talte for, at der kunne være sket et overgreb, vurderede en enig dommandsret onsdag, at en 21-årig mand ikke havde voldtaget hende, fordi han ikke havde haft fortsæt til det. Retten i Roskilde frifandt derfor den 21-årige mand for voldtægt og anden seksuel omgang.

Optakten var en julefrokost på en beværtning i Køge den 22. januar i år, hvor den 21-årige mand og den 19-årige kvinde ifølge begge havde flirtet hele aftenen. De aftalte også, at de skulle tage på hotel sammen. Men her adskilte deres videre forklaringer om den videre forløb sig markant. Den unge mand forklarede i retten, at kvinden ønskede voldsom sex, som han dårligt kunne følge med i, mens den unge kvinde berettede om, hvordan han udsatte hende for vold.

Men retten vurderede, at den unge mand ikke vidste, at han gik længere end kvinden ønskede, og derfor blev han frifundet.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk