30. oktober 2020
Når den kommende boligudvikling i Køge Nord for alvor kommer i gang, så erd et med en vision om at idrætslivet og kulturlivet samt ikke mindst fritidslivet skal være i top. Illustration: Køge Kommune
Når den kommende boligudvikling i Køge Nord for alvor kommer i gang, så erd et med en vision om at idrætslivet og kulturlivet samt ikke mindst fritidslivet skal være i top. Illustration: Køge Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15 millioner til idræt og kultur i ny bydel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15 millioner til idræt og kultur i ny bydel
Køge - 24. september 2020 kl. 06:08
Af Torben Thorsø

I den politiske masterplan for et nyt byområde i Køge Nord er der en vision om, at bydelen rummer en række ambitioner på kultur- og idrætsområdet. Derfor glæder selvsagt også formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, at den nye budgetaftale rummer en post, hvor der er sat 15 millioner kroner af til en realisering af Idræts-, fritids- og kulturplanen for Køge nord.

- Det er dejligt, at der nu er sat penge af til projektet og jeg er stolt af, at vi nu skal bruge kulturen og idrætten som »driver« til at skabe en attraktiv bydel i Køge Nord, siger Anders Ladegaard Bork (DF).

Det er meningen, at arbejdet med kultur- og idrætsplanen skal tage afsæt i en interessentanalyse og rumme en proces med borgerinddragelse for eksempel i form af interviews med relevante foreninger og andre aktører samt borgermøde med fokus på »idégenerering og behovsafdækning«.

For at komme videre med den plan har man lavet en aftale med Bark Rådgivning, der arbejder med strategisk udvikling af bygninger, byer og landdistrikter. Det arbejde er først lige begyndt, forklarer Anders Ladegaard Bork:

- Vi er ikke så langt ned i tragten endnu. Arbejdet er dog godt i gang, så vi er sikre på at få de helt rigtige initiativer på banen, når de er færdige med deres rapport.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk