15. april 2021
Der er en ny Folkeudstilling på væggene i Borup Kulturhus. Foto: Skovbo Kunstforening
gallery icon

Se billedserie

Der er en ny Folkeudstilling på væggene i Borup Kulturhus. Foto: Skovbo Kunstforening
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 ansigter på folkelig kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 ansigter på folkelig kunst
Køge - 20. november 2020 kl. 17:00
Af Torben Thorsø

Skovbo Kunstforenings sidste udstilling i år, bliver traditionen tro, den store og meget populære Folkeudstilling, hvor der er udstillet flere end 100 værker. Folkeudstillingen, som i øvrigt er på sit 41. år, er yderst populær, så den er nok kommet for at blive, lyder det i en omtale fra kunstforeningen.

Der er rift om at komme med på denne udstilling, hvor der er plads til cirka 30 deltagere. Det er som nævnt Skovbo kunstforening, der arrangerer den åbne, ucensurerede udstilling, hvor alle har mulighed for at være med efter 'først til mølle' princippet.

- Vi oplever klart at vore ucensurerede udstillinger, gennem årene, har udviklet sig til et meget højt niveau, lyder det fra formand Lise Ingemann .

Hun fortæller videre, at det på mange måder har været et meget vanskeligt år for kunstforeningen:

- Vi har måtte aflyse udstillinger, arrangementer, croquisfestival, kunstkoncert, foredrag og andre arrangementer på grund af nedlukning af Kulturhuset samt forsamlingsforbuddet og andre restriktioner.

Udstillingen kan ses i Borup Kulturhus hver weekend mellem klokken 14 og klokken 16, eller efter aftale, frem til søndag den 13. december.

Der er gratis adgang.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk