22. november 2017
HB Køge skal op mod Viborg i weekenden. Arkivfoto
HB Køge skal op mod Viborg i weekenden. Arkivfoto
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge tager mod nedrykkere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge tager mod nedrykkere
Køge sport - 14. september 2017 kl. 07:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge holder trit med topholdene i 1. division takket være sidste weekends udesejr mod Brabrand, og nu handler det om at holde fast i de gode takter hjemme i vante omgivelser, når Viborg kommer på besøg søndag 17. september klokken 13.45. Det skriver LørdagsAvisen.

Nedrykkerne har fået en noget blandet start på sæsonen med masser af mål i sine kampe og flere nederlag end sejre, mens HB Køge har hægtet sig på den jysk dominerede top. Det skyldes ikke mindst de tre point, man hentede med hjem fra Brabrand i en kamp, der måtte flyttes til AGF's hjemmebane, Ceres Park, da Brabrands egen bane stod under vand takket være weekendens store regnmængder.

Her fik Alexander Bah gang i målscoringen igen med sit føringsmål, mens de øvrige mål blev scoret af Jean Claude Bozga og Lee Rochester.

Viborg lader også til at være i fremgang efter den lidt vaklende sæsonstart. Holdet har vundet sine seneste to kampe og var også tæt på at sende Superligamandskabet AaB ud af pokalturneringen.

HB Køge har tabt de seneste tre ligaopgør mod jyderne, men faktisk vandt man det seneste opgør mellem de to hold tilbage i november 2016, da Viborg blev ekspederet ud af pokalturneringen. 2-1 blev resultatet dengang.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk