4. juli 2020
Der er lagt op til en dag med underholdning for store og små ved havefesten.
gallery icon

Se billedserie

Der er lagt op til en dag med underholdning for store og små ved havefesten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velkommen til havefest i Vedskølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkommen til havefest i Vedskølle
Køge Onsdag - 13. august 2019 kl. 14:06
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der sker noget i landsbyerne omkring Køge. Lørdag den 24. august afholdes der sædvanen tro Havefest i Vedskølle. Der er lagt op til en dag med underholdning for store og små, hjertestarterkursus og spændende besøg af en hjerteambulance.

Vedskølle: Livet i landsbyerne omkring Køge blomstrer. I Vedskølle afholdes der igen i år Havefest for alle landsbyens indbyggere og andre interesserede. Programmet spænder bredt og taler til flere aldersgrupper. Man vil kunne møde et par iværksættere blandt andet Frk. Is fra Bjæverskov, som sælger sine lækre is.

Fafla Mikroværksted, der normalt holder til i Køge C pakker maling, kopper og vaser, så interesserede kan male porcelæn. For de lidt mindre børn er der eventyrfortællinger, maleri og hoppeborg, og for de voksne er der den sædvanlige hyggelige stemning, musik og øl.

- Du kan købe grønlandsk kunsthåndværk, og vi tager hul på julestemningen i nisseboden. Lokale Vedskølle-boere har også mulighed for at stille op med loppeboder, oplyser arrangørerne.

Arrangementet kommer i stand ved frivillig arbejdskraft og ved hjælp af sponsorer, der venligt har doneret til festen. Det hele foregår på Tyreengen, og der forventes tre-fire hundrede gæster. Alle er velkomne.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk