8. august 2020
Under byvandringen kommer man rundt i Køges gader og stræder og guiden fortæller om livet i fordums tid i Køge ? særligt med fokus på tiden under hekseprocessen.
Under byvandringen kommer man rundt i Køges gader og stræder og guiden fortæller om livet i fordums tid i Køge ? særligt med fokus på tiden under hekseprocessen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vægtere genoptager populære vandringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vægtere genoptager populære vandringer
Køge Onsdag - 10. december 2019 kl. 13:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I oktober lancerede VisitKøge en ny type byvandring, hvor turister og borgere kunne komme med en vægter rundt i byens gader ved tusmørkets frembrud. Turene blev hurtig meldt udsolgte, og flere gik forgæves efter billetter. VisitKøge har derfor nu planlagt tre ture mere - tirsdag den 14. januar, torsdag den 16. januar og tirsdag den 28. januar. Turen varer cirka halvanden time og begynder klokken 19.00.

Under byvandringen, hvor man kommer rundt i Køges gader og stræder, fortæller guiden om livet i fordums tid i Køge - særligt med fokus på tiden under hekseprocessen. Samtidig vil der være stemningsfulde indslag med vægtersange og fortællinger om livet som vægter. En tid hvor folk ikke havde ur, men hvor vægteren gik rundt i gaderne og angav tiden, mens de agerede byens vagtmænd, som også holdt ro og orden i byen om natten.

Billetterne kan købes hos VisitKøge fra torsdag den 2. januar. Billetterne kan også bestilles på telefonnummer 6915 6170 - de skal dog være afhentet den efterfølgende dag.

Passer datoerne for byvandringen med vægteren ikke, kan man altid bestille en guide til sin egen byvandring. Her kan man selv ønske ugedag og tidspunkt, men den guidede tur vil blive uden vægter, oplyser VisitKøge.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk