28. maj 2020
Linné Sommer fra Stacys Diner og Alexander Schou Nielsen fra Riddlehouse Escape Room er klar til at skabe en masse uhygge i den kommende tid. Foto. Jesper From
Linné Sommer fra Stacys Diner og Alexander Schou Nielsen fra Riddlehouse Escape Room er klar til at skabe en masse uhygge i den kommende tid. Foto. Jesper From
Foto: PFly
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uhyggen breder sig på Stacys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uhyggen breder sig på Stacys
Køge Onsdag - 10. oktober 2019 kl. 14:07
Af Jesper From
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er du klar til et gys i efterårsferien?

Stacys Diner på Køge Marina har slået pjalterne sammen med Riddlehouse Escape Room i Køge for at skabe lidt ekstra uhygge i den kommende tid. Helt præcis fra 12. oktober og frem til halloween 31. oktober.

Både udenfor og indendørs Stacys er der sørget for gys. Men dog ikke mere end at man skal frygte at få burgeren galt i halsen!

Linné Sommer fortæller at man også sidste år med stor succes lavede lidt ekstra »fest i gaden« i forbindelse med efterårsferien og den efterfølgende halloween.

Børn opfordres til at lave nogle flotte og/eller uhyggelige græskar. Når de afleverer dem på Stacys Diner, får de som tak en milkshake. Den mulighed benyttede flere hundrede sig af sidste år. På halloween-aftenen 31. oktober vil der blive tændt lys inde i alle børnenes græskar, som er placeret foran restauranten.

Riddlehouse vil også være med til at skabe lidt uhygge. De er derfor rykket ned foran Stacys med en container, som de indretter til escape room, et »Haunted House« (hjemsøgt hus). For tyve kroner pr person eller 100 kroner, hvis man er en gruppe på seks personer, kan man få fornøjelsen af at blive lukket ind i container og sat på en række opgaver for at kunne slippe ud igen. I containeren vil man blive mødt af kister, gravsten, hekse, skeletter, uhyggelige dukker og blodige barnevogne.

Det vil tage omkring et kvarters tid at løse opgaverne for at slippe ud. En af de ansatte i Riddlehouse Escape Room vil være til stede i containeren. Så der er ingen grund til at frygte, at man ikke kommer ud igen.

I efterårsferien - uge 42 - vil escape-rummet være åbent fra klokken 12 til 18. Er der rigtigt mange, som tør vove sig ind i containeren, kan tidspunktet blive forlænget.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk