20. marts 2019
Der var godt humør og overskud til et glas vin under konkurrencen. Foto: René Duevang Brandt
gallery icon

Se billedserie

Der var godt humør og overskud til et glas vin under konkurrencen. Foto: René Duevang Brandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træt Duevang: »Vi kommer igen næste år«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træt Duevang: »Vi kommer igen næste år«
Opdateret 15. februar 2019 kl. 12:51
Køge Onsdag - 15. februar 2019 kl. 12:42
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos Køges kun fire måneder gammel gourmet restaurant Duevangs Deluxe stod den på god mad og god stemning torsdag aften. Gourmet restauranten var for første gang inviteret til den prestigefulde konkurrence »Bedst på Sjælland«. Det skulle blive en aften med rigtig god mad og ligeså god stemning mellem de dystende kokke som havde forberedt sig i flere dage. Fire dommere og 16 gæster skulle indtage fire retter fra de to konkurrerende restauranter: Atelier 85 og værten Duevangs Deluxe. Dommerene skulle så angive deres point.

De to chefkokke - Brian fra Atelier 85 i Fredensborg og Jimmy Duevang havde fra starten fundet det gode humør frem og hjalp hver især med modstanderens retter. Det var tydeligt at se, at det var pincet-mad mod det lidt mere rustikke nordiske køkken. Alle retter var høj klasse og gæsterne fik virkelig vin og mad for alle pengene.

Ved midnat kunne vinderen kåres. Det blev Atelier 85 - sidste års nummer seks i Danmarks bedste restaurant, der løb med en snæver sejr. En træt og lidt skuffet Jimmy Duevang kunne lukke butikken over midnat.

- Stort tillykke til Brian og hans team. Vi kommer igen næste år, sagde han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk