3. juni 2020
cof_vivid
cof_vivid
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmeklub er nødt til at fejre tør fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmeklub er nødt til at fejre tør fødselsdag
Køge Onsdag - 06. april 2020 kl. 12:02
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 9. april har Køge Svømmeklub 50-års fødselsdag, men på grund af fare for coronasmitte må den runde dag fejres online.

- Covid-19 præger vores hverdag og liv i et omfang, som vi ikke havde fantasi til at forestille sig for bare få uger siden. Det er naturligvis ærgerligt, at vi ikke kan komme i svømmehallerne, men når man er 50 år, så betyder en måned eller to fra eller til næppe så meget i det store billede. Vi må være sammen hver for sig i denne tid, skriver formand Anders A. Hansen og klubchef Jan Hansen.

I stedet må der siges tillykke digitalt og de to ledere sender en tanke til de mange, mange mennesker der har løftet i foreningen i 50 år frem mod i dag.

- Det er ikke mange foreninger, baseret på frivillighed, der bliver 50 år. Det må vi godt være lidt stolte af! I 50 år er vores værdier - Kammeratskab, Svømning og Klubånd kommet til udtryk i et stort engagement, hvor vi tager os af hinanden, hvor vi har vandaktiviteter for alle aldre og niveauer, og hvor rigtig mange bakker KSK op med frivilligt arbejde og økonomisk støtte.

- Det er altså ret stærkt! Vi glæder os til de næste 50 år!, skriver de.

Der planlægges en festligholdelse af jubilæet, men Hansen og Hansen kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvornår denne bliver afholdt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk