13. december 2018
Filialdirektør Morten Dam og hans kolleger har stor succes - kunderne strømmer til Sparekassen Kronjyllands nye filial i Køge. Foto: Henrik Førby Jensen
Filialdirektør Morten Dam og hans kolleger har stor succes - kunderne strømmer til Sparekassen Kronjyllands nye filial i Køge. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes tvinger sparekasse til at flytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes tvinger sparekasse til at flytte
Køge Onsdag - 01. marts 2018 kl. 08:41
Af Henrik førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et lille års tid i Køge flytter Sparekassen Kronjyllands nye afdeling i Køge til større lokaler på adressen Bag Haverne 20. Der er simpelthen ikke plads nok i de nuværende lokaler på Søndre Allé længere.

- Det er gået over al forventning - vi havde slet ikke drømt om, at få så godt fat som tilfældet har været. Vi regnede med at skulle have otte medarbejdere i Køge, men nu er vi 11 og søger efter nummer 12, siger afdelingsdirektør Morten Højbjerg Damm.

Han er med god grund ét stort smil: I april måned åbnede banken sin afdeling i Køge på Søndre Allé nummer 9 og allerede nu er rammerne altså blevet for trange - kunderne strømmer til, selvom Køge i dag har hele 11 banker og pengeinstitutter.

- Inden vores ét års fødselsdag til april runder vi formentlig kunde nummer 1000 og vi har netop rundet én millard kroner i dét, der på banksprog hedder forretningsomfang. Siden december har vi haft sorte tal på bundlinjen - det er rigtig hurtigt i bankverdenen, fortæller Morten Højbjerg Damm.

På den nye adresse- får sparekassen rigelig plads. Der er hele 680 kvadratmeter i lokalerne, der tidligere har huset afdelinger af Roskilde Bank og Nordea. Morten Højbjerg Damm har da også valgt at udleje førstesalen til en af bankens faste kunder - Leon Hansen Maskinfabriks kontorafdeling.

- Og så har vi god plads til at lave gå-hjem møder, foredrag for vores forretningsforbindelser og andre arrangementer, siger afdelingsdirektøren.

Sparekassen Kronylland slår dørene op for kunderne på adressen Bag Haverne 20 mandag den 9. april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk