19. september 2020
Bibliotekar Randi Drejsig oplyser, at der er stigende interesse for såvel private bogklubber og Køgebibliotekernes åbne klubber.
Bibliotekar Randi Drejsig oplyser, at der er stigende interesse for såvel private bogklubber og Køgebibliotekernes åbne klubber.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stigende interesse for bogklubber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stigende interesse for bogklubber
Køge Onsdag - 13. december 2019 kl. 10:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Læselysten beriges når vi deler vores læseoplevelser og diskuterer, hvad vi hver især hæfter os med og det sker ofte, at vi opfatter karakterer og hændelser forskelligt, fortæller bibliotekar Randi Petersen, der er vært for flere af KøgeBibliotekernes læsefællesskaber. Hun fortæller, at der er en stigende interesse for læseklubber: Private såvel som bibliotekets åbne klubber.

Programmet for KøgeBibliotekernes læseklubber i 2020 er parat.

- Vi bibliotekarer er værter på skift og styrer samtalen om månedens bog med de svinkeærinder og sidekorridorer, der kendetegner de gode samtaler om litteratur, fortæller hun.

Den første roman i læseklubberne er 'De urolige' af Linn Ullmann, som var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris. Biblioteket sørger for at have eksemplarer til alle deltagere en måned før læseklubbernes mødedag som er den 23. januar klokken 10.30 på Køge Bibliotek, den 27. januar klokken 14 på Køge Bibliotek, den 29. januar klokken 14 på Borup Bibliotek og den 30. januar klokken 14 på Herfølge Bibliotek. Man tilmelder sig læseklubberne per gang via bibliotekets hjemmeside eller på det lokale bibliotek. Det koster et mindre beløb at deltage.

Strik & Fortællinger
Ideen med bibliotekets »Strik & Fortællinger« er at skabe samvær omkring glæden ved at strikke og lysten til at høre en god historie. Her er bibliotekar Kim Josefsen vært for »Strik & Fortællinger«. Han udvælger teksterne, som er karakteriseret ved at have potentiale for diskussion og forundring. Deltagerne skal blot møde op med strikketøj eller lign. Første gang for »Strik & Fortællinger« er tirsdag den 7. januar klokken 10 på Køge Bibliotek og torsdag den 9. januar klokken 10 på Borup Bibliotek. Køb billet via koegebib.dk.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk