13. juli 2020
Spøgelser og zombiebryg er den uhyggelige cocktail, når Køge Billeskole inviterer til Halloween-workshop lørdag den 26. oktober.                     Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
Spøgelser og zombiebryg er den uhyggelige cocktail, når Køge Billeskole inviterer til Halloween-workshop lørdag den 26. oktober. Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
Foto: Martin Haakan / CoverGanda.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spøgelser på Billedskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spøgelser på Billedskolen
Køge Onsdag - 20. oktober 2019 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom til kreativ børneworkshop hos Køge Billedskole lørdag den 26. oktober kl. 13-17. Godt med gys og gru - og så er det gratis.

Her kan familien få en hjælpende hånd, når de mindste prøver at lave skræmmende spøgelser og mixe ulækre, uhyggelige trylledrinks. For at planlægge og forberede den herligste Halloween kan børnene skabe spøgelser - lysende, skræmmende spøgelser. De bliver lavet ved at trække tyndt stof ud over små balloner.

- Vi vil også mixe fantastiske trylledrinks. Sådan nogle, der emmer af magi og uhygge. De kommer til at være med forskellige farver og 'spændende' ingredienser såsom øjeæbler, edderkoppeben og varulvepels', siger billedkunstner Anne Gudrun Sejersen, der vil stå klar med inspiration og gode ideer på workshoppen.

De børn, der deltager, vil selv få lov til at bestemme, hvordan spøgelserne skal se ud, hvad trylledrinksene skal indeholde, og hvad de skal kunne. Det bliver et rent slaraffenland for børnene - også når det gælder at finde på sjove, mærkelige, gyselige, grufulde navne til de forskellige trylledrinks.

Mon ikke gæsterne Halloween-aften vil kaste et ekstra blik, hvis der er drinks, der f.eks. hedder frø-ånde, enhjørningeblod, skeletpulver eller zombiebryg.

Halloween er en amerikansk tradition, der daterer helt tilbage til 800-tallet. I Danmark fejrer vi halloween på allehelgensaften. Oprindelig var det en aften, hvor man mindedes de afdøde, men i dag er det i langt højere grad ligesom fastelavn. Børnene klæder sig ud - så uhyggeligt som muligt - og går så rundt og banker på hoveddørene i nabolaget, mens de råber: "Trick or Treat" - eller "ballade eller slik".

Kom til Halloween-workshop lørdag den 26. oktober kl. 13-17 i Gule Hal, Strandpromenaden 1 i Køge.

Arrangementet er gratis for alle og kræver ingen forudgående tilmelding. Det er også muligt at skate i Gule Hals skaterhal samme dag i tidsrummet kl. 12-18.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk