27. oktober 2020
Tine Tietgen har haft travlt med at få forårs- og sommerkollektionen færdig.
gallery icon

Se billedserie

Tine Tietgen har haft travlt med at få forårs- og sommerkollektionen færdig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SoloT klar med forårets kollektion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SoloT klar med forårets kollektion
Forårsfarver, der springer i øjnene dominerer SoloT's forårs- og sommerkollektion. På lørdag holder hun startsalg på systuen.
Køge Onsdag - 24. februar 2010 kl. 12:43
- Jeg tror, at mange er ved at være trætte af vinter og den megen sne, og længes efter lidt varme, forår og friske farver, siger Tine Tietgen.

Der har været knald på hos den lille iværksætter på Falkevej. Efterårs- og vinterkollektionen er stort set udsolgt. Kun nogle få rester hænger endnu på bøjler i lokalet.

Resten af lokalet bugner med forårs- og sommervarer i farvestrålende og glade farver - mest rød, lilla og pink…rigtige tøsefarver.

Hun har valgt at drive sin virksomhed hovedsagelig som internetbutik, kombineret med deltagelse på messer og afholdelse af homeshoppingarrangementer.

- Jeg trives med min hverdag hvor jeg sidder alene på Falkevej og syer og ekspederer ordrer, men jeg synes også rigtig godt om at komme ud og vise tøjet frem, og står klar til endnu flere homeshoppingarrangementer.

- Det er mit indtryk, at folk nu kender soloT, så jeg kan glæde mig over, at den markedsføringsstrategi, jeg har lagt, også har virket, siger Tine Tietgen, der sælger langt det meste tøj via sin webshop på www.soloT.dk.

- Der er dage, hvor med må på posthuset med 80-100 pakker. I praksis har det betyder, at jeg har alt det, jeg har produceret til efterårs- og vinterkollektionen er blevet solgt.

Tine Tietgen, der har systue på Falkevej 20, designer, klipper og syer selv alt tøjet. Samtlige styles bliver lavet i få eksemplarer - max. 15 stk. af hver model i hver størrelse - hvilket sikrer, at dit barn forbliver unikt.

På lørdag - kl. 10-13 - holder hun startsalg på systuen, og fra den 1. marts er hele forårs- og sommer kollektionen klar til salg på internettet.

-ae
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk