23. september 2020
Ann-Mette Elt og hendes mand Niels Kirkegaard betog publikum med sang og musik og måtte give tre ekstranumre ved julekoncerten.
gallery icon

Se billedserie

Ann-Mette Elt og hendes mand Niels Kirkegaard betog publikum med sang og musik og måtte give tre ekstranumre ved julekoncerten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: So this is christmas - i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

So this is christmas - i Herfølge
Køge Onsdag - 10. december 2019 kl. 09:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På slaget 19,30 bød Sisse Dahlin fra menighedsrådet mandag aften en fyldt sal velkommen til årets julekoncert i Herfølge Kirke med den kendte sanger Ann-Mette Elten, der akkompagneret af sin mand Niels Kirkegaard på guitar, var inviteret til at fylde kirkerummet med julestemning.

- Der er højt til hvælvingerne i loftet i den gamle 1200-tals kirke i Herfølge, men Ann-Mette Elten formåede med sin fyldige stemme at indfange rummet og bringe julen ind med et varieret repertoire af kendte danske julesange og -salmer, der blev flettet ind mellem »Ave Maria«, »Pie Jesu« og ikke mindst John Lennons »So this is Christmas«, der betog publikum i salen, skriver menighedsrådet.

Mellem Ann-Mette Eltens kraftfulde toner blev der fortalt julehistorie. Sangerinden afslørede blandt andet at hun for første gang kunne se frem til at fejre jul med et barnebarn. Efter 14 numre kunne den fyldte sal ikke slippe Ann-Mette Elt, der måtte levere tre ekstranumre, inden turen gik Hjem til Århus for parret, mens publikum kunne tage hjem til Herfølge og omegn fyldt med julestemning og en fantastisk oplevelse rigere.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk