16. december 2018
Gevinst i nettet på sidste års maritime madskole ?Rør en reje og klap en krabbe? på Søndre Strand. Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
Gevinst i nettet på sidste års maritime madskole ?Rør en reje og klap en krabbe? på Søndre Strand. Foto: Martin Håkan / CoverGanda.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smag på havets herligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smag på havets herligheder
Køge Onsdag - 17. maj 2018 kl. 11:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 27. maj står i havets tegn, når Svenstrup Naturskole og naturvejleder Marianne Mark med støtte fra Køge Kyst indbyder til maritim madskole for hele familien. Iført vaders eller gummistøvler og med store fiskenet går jagten ind på havets mindste dyr.

- Der er masser af smådyr i vandet langs Søndre Strand, og efterhånden som vi får dem i nettene, vil man kunne lære lidt om de forskellige arter, hvordan man kender dem fra hinanden, og hvilke der er gode i madlavningen, siger naturvejleder Marianne Mark.

Når fangsten er i hus, skal den med til det store udekøkken i byrummet Opdagelsen. Her vil deltagerne i fællesskab tilberede vild mad og smage på »havets herligheder«. Dagens fangst suppleres med vilde urter, årstidens grøntsager, en stor fisk og hjemmelavede fladbrød på bål.

- Der er lagt op til en rigtig hyggelig dag i den friske strandluft, hvor det helt sikkert bliver både sjovt og inspirerende at fange og tilberede sin egen mad, fortæller Marianne Mark.

Det er en god idé at medbringe gummistøvler eller vaders til arrangementet, men der vil også være nogle til låns.

Madskolen afholdes den 27. maj klokken 11 til 14 og begynder i byrummet Udsigten for enden af Søndre Molevej.

Der er plads til højst 25 deltagere og billetter kan købes via Billetto.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk