18. juni 2021
Tarkan Nart har et indgående kendskab til restautionsbranchen - med burger Garage i Køge står han i spidsen for syv restauranter på Sjælland. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Tarkan Nart har et indgående kendskab til restautionsbranchen - med burger Garage i Køge står han i spidsen for syv restauranter på Sjælland. Foto: Jørgen Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er Burger Garagen åben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er Burger Garagen åben
Køge Onsdag - 26. maj 2017 kl. 14:10
Af Henrik Førby Jensen

- Det gik rigtig godt. Folk kom stille og roligt og vi fik uddelt alle 200 burgere. Tagterassen var helt fyldt op, fortæller Tarkan Nart.

arrow Læs også: Glæde over god begyndelse

Onsdag åbnede han Burger Garage i Strædet og fra første færd har Køges borgere taget rigtig godt imod den nye burger restaurant, der staster på klassisk cafémad af høj kvalitet til lave priser.

- Jeg har meget bevidst fået udarbejdet et koncept, der er til økonomisk fordel både for os og kunderne. Jeg ved, hvor meget, de bliver smidt ud andre steder og når jeg ser på prisniveauet i Køge, så ligger det meget højt i forhold til København. Vi kan slet ikke opkræve de samme priser i Indre By, siger Tarkan Nart, der blandt andet driver de to restauranter Apropos og Carlton på Vesterbro i København.

Han har sine rødder på Sjælland og kender de største byer indgående. Både professionelt og fra sin opvækst som Roskilde-dreng.

- Jeg er født og opvokset i Roskilde og da jeg var ung kom jeg blandt andet på Ritz i Køge. Jeg kender byen ret godt, fortæller den 41-årige Tarkan Nart. Han er i øjeblikket franchisetager på ialt syv restauranter i København, Lyngby, Valby og Hillerød, hvor han har sin første Burger Garage. I oktober måned følger endnu én i Vanløse, ligesom han i juni måned åbner Butchers Kebab i Køges nye handelsgade.

Selvom Takan Nart naturligvis ser store fordele i at ligge i en handelsgade med masser af kædebutikker og mindre forretninger, så er han glad for, at Strædet ikke er et egentlig center - men netop et Stræde. Han solgte sine tre restauranter i Fields i 2008 og har ikke planer om igen at købe sig ind i et traditionelt center.

- Et center er meget stort og upersonligt. Alting er bare åbent. Jeg kan godt lide, at jeg har min egen dør, som kunderne kommer ind ad. Jeg kan godt lide den personlige kontakt med stamkunder, siger den travle restauratør.

Indtil videre har Tarkan Nart ansat cirka 25 ansatte til Køges Burger Garage. Flere kan følge.

- Så må vi justere hen ad vejen. Jeg regner med, at vi skal bruge 25-30 ansatte, men jeg vil heller ansætte flere end at afskedige folk, siger Tarkan Nart.

Åbningstiden er endnu ikke helt fastlagt, men som udgangspunkt regner Tarkan Nart med at holde åbent fra 11 til 22 mandag til lørdag.

- Søndag lukker vi nok lidt tidligere, siger franchisetageren, inden telefonen kimer igen.

arrow Gallakendisser på den røde løber: Køges nye bio indviet
25. maj 2017 kl. 02:12 Opdateret: kl. 02:12
arrow Se det flotte fyrværkeri: Sidste skud på gallaaftenen i bio
25. maj 2017 kl. 02:06 Opdateret: kl. 02:06
arrow - Biografen er stadig den bedste oplevelse
25. maj 2017 kl. 01:52 Opdateret: kl. 01:52
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk