10. august 2020
De nye collectshops i Køge findes på Thymes Planteskole og hos Blue City i Køge by. Foto: Henrik Petit
De nye collectshops i Køge findes på Thymes Planteskole og hos Blue City i Køge by. Foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Postnord åbner to nye udleveringssteder i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Postnord åbner to nye udleveringssteder i Køge
Opdateret 13. august 2019 kl. 15:31
Køge Onsdag - 13. august 2019 kl. 15:28
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 15. august åbner PostNord to nye Collect Shops i Køge hos Thymes Planteskole på Gammel Hastrupvej 1 og hos Blue City på Nørregade 14. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Det glæder mig rigtig meget, at borgerne i Køge får to nye steder, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vi har et ønske om at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, og de nye udleveringssteder i byen er et vigtigt skridt i den retning. Vores kunder vil gerne kunne hente deres pakker når og hvor, det passer dem bedst, og derfor håber jeg, at borgerne i Køge vil få stor glæde af de nye Collect Shops, siger Mette Morsing, distriktschef i PostNord.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen hos Thymes Planteskole er åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra klokken 9.00 til 17.00 og lørdag til søndag fra klokken 9.00 til 16.00.

Collect Shoppen hos Blue City er ligeledes åben i hele butikkens åbningstid, som er hverdage fra klokken 10.00 til 18.00 og lørdag fra klokken 10.00 til 15.00.

De to nye Collect Shops er nogle af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 styk fordelt over hele landet.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk