19. oktober 2019
Distributionsleder Maria Woss overraskede Esther-Marie med den glædelige besked.
Distributionsleder Maria Woss overraskede Esther-Marie med den glædelige besked.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omdeler fra Herfølge vinder konkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omdeler fra Herfølge vinder konkurrence
Køge Onsdag - 15. januar 2019 kl. 09:44
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

9A på Hastrupskolen fik onsdag den 9. januar besøg af FK Distribution, der havde medbragt flødeboller, flag og en præmie. En af eleverne i 9A havde nemlig vundet en konkurrence gennem hendes job som omdeler af Køge Onsdag.

FK Distribution omdeler reklamer og aviser i det meste af Danmark og har 10.000 omdelere ansat, hvoraf størstedelen er unge under 18. Som en af fordelene ved jobbet, har de unge omdelere mulighed for løbende at optjene trofæer for deres arbejdsindsats - trofæer de modtager ved blot at passe deres arbejde. Blandt de omdelere der er nået helt til tops, bliver der hver tredje måned trukket én vinder, der har mulighed for selv at vælge sin præmie, blandt en bærbar, en smartphone eller et fladskærms TV.

Klokken 12.15 bankede vinderens distributionsleder Maria Woss på døren ind til 9A. Klasselæreren vidste allerede besked. »Vi leder efter Ester-Amalie«, sagde Maria, da hun trådte ind i klassen. Pigen, der sad tættest på døren, kiggede op og sagde: »Det er mig«.

Med flag i hånden og en oversigt over præmierne kunne Maria Woss fortælle, at Esther-Amalie havde vundet trofælodtrækningen - med beskeden fulgte en stor klapsalve blandt hendes klassekammerater.

Hvad Ester-Amalie vælger blandt gaverne, får hun naturligvis tid til at tænke over, og FK Distribution glæder sig til at sende præmien afsted til hende.

Spørger man distributionslederen, er hun en helt værdig vinder:

- Ester-Amalie hjælper altid til med ekstra ruter og gør sit arbejde rigtig godt. Jeg er glad for at have hende som omdeler i mit område, siger Maria Woss.

Tre år er det indtil videre blevet til som omdeler for Ester-Amalie, og FK Distribution håber på, at de har glæde af hendes indsats mange år endnu.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk