24. februar 2020
»Øglegøgleren Sørensen« optræder ved årets Kyndelmisse for børn over 3 år og i øvrigt voksne i alle aldre i sidelokalet til Køge Borgerservice.
gallery icon

Se billedserie

»Øglegøgleren Sørensen« optræder ved årets Kyndelmisse for børn over 3 år og i øvrigt voksne i alle aldre i sidelokalet til Køge Borgerservice.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øglegøgler åbner Kyndelmisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øglegøgler åbner Kyndelmisse
Køge Onsdag - 21. januar 2020 kl. 18:06
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Øglegøgleren Sørensen« optræder ved årets Kyndelmisse for børn over 3 år og i øvrigt voksne i alle aldre i sidelokalet til Køge Borgerservice (indgang direkte fra Rådhusarkaden) fredag den 7. februar klokken 17.00

Øglegøgleren er kunstnernavnet for Mogens »Mugge« Pedersen, der er gøgler, jonglør og komisk artist. Hans udtryk er en blanding af standup, comedy, umulige grimasser og skøre ind- og udfald.

Nogle indslag har højt artistisk niveau, og andre er det rene nonsens. Han har rejst rundt og optrådt i ind- og udland gennem de sidste 30 år. Mugge har lært faget på den hårde måde, han begyndte nemlig med at optræde på gaden. I første omgang for at tjene penge til at kunne rejse rundt i verden og få stillet sin eventyrlyst, men gøglet endte med at blive hans levevej. I dag optræder Mugge kun sjældent på gaden, han arbejder i stedet på skoler, børnehaver, biblioteker, til firmafester og private arrangementer. Gøgl er for Mugge »ingenting, der kommer ud af ingenting for fuld udblæsning«. En morsom definition på artisteri, der kan være dybt professionel og engageret.

Få en god start på Kyndelmisse i Køge med børn, børnebørn og bedsteforældre. Lige bagefter starter Køge Kulturnat med åbningsceremonien og uddeling af Køge Prisen i Rådhusarkaden.

Der er gratis adgang, og billetter hentes på Visit Køge - Køge Turistbureau. Kulturelt Samråd Køge er arrangør af forestillingen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk