1. oktober 2020
Heidi Katholm og Jane Jensen glæder sig til at åbne forretningen i Brogade. Foto Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Heidi Katholm og Jane Jensen glæder sig til at åbne forretningen i Brogade. Foto Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny tøjbutik i Brogade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny tøjbutik i Brogade
Køge Onsdag - 29. marts 2017 kl. 05:58
Af Henrik Førby Jensen

Køge: - Vi så butikken for første gang i aftes - og vi havde simpelthen lyst til at tude af glæde. Det er helt overvældende. Vi var glade for, at der var mørkt, så folk ikke kunne se os, siger 42-årige den nyslåede butiksejer Heidi Katholm. Hun og salgsassistent Jane Jensen knækker sammen i et kæmpe grin, kinderne blusser og øjnene stråler af forventning.

Torsdag åbner de sammen tøjbutikken Tippy i helt nyrenoverede lokaler i Brogade 19. Indehaver af Hugos Gård, Mogens Hugo, har investeret et stort beløb i at sætte lokalerne i stand med stor respekt for den gamle købmandsgårds historie og rammerne midt i Køges hjerte kan ikke være bedre for Heidi Katholm.

Tippy-kæden har 25 butikker over hele Sjælland og Heidi Katholm har været ansat i 17 år - blandt andet som butikschef i City 2 og de senere år som distrikchef. Hun bliver nu ikke kun ejer af butikken i Køge, men også afdelingen i Albertslund.

- Der skulle ske noget mere - jeg trængte til nogle nye udfordringer. Og det har været en drøm at komme tilbage til Køge. Det er ligesom at komme hjem, siger butksejeren.

Hun er født og opvokset i Køge og bor i dag i Tureby. Og hun kender ikke bare Køge rigtig godt - faktisk stod hun bag disken i den Tippy-forretning, som for ti år siden lukkede, da forretningen blev solgt til Zizzi, hvor hun har »snuppet« Jane Jensen. Deres bekendtskab går helt tilbage til tiden i City 2.

- Da jeg fik muligheden for at få forretningen i Køge, sagde jeg til Jane: »Du kommer med mig«, griner Heidi Katholm.

På Facebook er kunderne allerede begyndt at skrive forventningsfulde kommentarer og på gaden får de to opmuntrende kommentarer med på vejen.

- Åbner I på torsdag? Har I tøj til kvinder med lidt ekstra på hofterne?, spørger en forbipasserende kvinde.

De to bekræfter spørgsmålet og kvinden svarer:

- Jeg kan godt lide jer, griner hun og går videre.

Og sådan er konceptet hos Tippy - butikken sælger tøj til modne kvinderne i størrelsen 38 til 48. Cirka halvdelen bliver produceret i Danmark, andet bliver importeret fra Italien og Frankrig. Denne torsdag eftermiddag er tøjet endnu ikke ankommet. Der ligger en bunke papkasser med giner, så de to får nogle travle dage inden åbningen, hvor de tager imod de første kunderne med godbidder og lidt at drikke.

- Men vi har ikke nogen åbningstilbud, for tøjet er rigtig billigt i forvejen, lover Heidi Katholm.

Åbningsdagen hos Tippy i Brogade torsdag den 30. marts starter klokken 8.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk