15. juli 2020
Kasper Bæk har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor bag sig og kommer fra et job som bankområdedirektør i Spar Nord i Roskilde.
Kasper Bæk har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor bag sig og kommer fra et job som bankområdedirektør i Spar Nord i Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny direktør i Handelsbanken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny direktør i Handelsbanken
Køge Onsdag - 12. december 2019 kl. 17:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kasper Bæk er netop december tiltrådt som direktør i Handelsbankens filial i Køge. Den nye direktør kommer fra en stilling som direktør i en anden bank og har en lang karriere bag sig.

Den 41-årige Kasper Bæk er udpeget til at stå i spidsen for Handelsbankens filial i Køge. En opgave, som bliver imødeset med stor forventning af Kasper, der glæder sig til at kaste sig over sit nye job og til at blive en del af et team og en bank i rivende udvikling.

- Jeg ser et stort potentiale i Køge, og kan ikke vente med at trække i arbejdstøjet, hilse på kunder og samarbejdspartnere og være med til at sætte mit præg på banken og byen. Tilfredse kunder, ansvarlig rådgivning, lokal nærhed og beslutningskraft er hjørnesten i Handelsbanken-modellen. Handelsbanken er unik i kraft af bankens konstante fokus på kunderne, og jeg glæder mig til at få Handelsbanken modellen helt ind under huden, siger den nye chef, og fortsætter:

- Jeg har lært utrolig meget omkring det at drive bank fra mine mange år i Spar Nord. Da Handelsbanken kom på banen, så jeg en spændende mulighed - både personligt og fagligt - og den udfordring ser jeg frem til at kaste mig ud i.

Kasper Bæk har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor bag sig og kommer fra et job som bankområdedirektør i Spar Nord i Roskilde. Bankuddannelsen er blevet suppleret med en HD i finansiering og en MBA i strategisk ledelse, og derudover er Kasper censor i Finanssektorens Uddannelsescenter, hvorfra han også er blevet certificeret formuerådgiver.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk