9. december 2019
Chattia Nørgaards ti måneder gamle søn Christian har stor fornøjelse af at kravle rundt på butikkens gulv. Inden længe vil butikken være fuld af lukstøj og acessories til små børn og kvinder.                                Foto: Henrik Førby Jensen
Chattia Nørgaards ti måneder gamle søn Christian har stor fornøjelse af at kravle rundt på butikkens gulv. Inden længe vil butikken være fuld af lukstøj og acessories til små børn og kvinder. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik med luksusvarer til småbørn og kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik med luksusvarer til småbørn og kvinder
Køge Onsdag - 05. august 2019 kl. 09:59
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Genbrugstøj af høj kvalitet til kvinder og børn i 0 til to-års alderen vil være på butikkens bøjler og acessories på hylderne, når Chattia Nørgaard fredag den 16. august indbyder til åbningsfest i Brogades nye tøjforretning Rue du Pont med lækkerier og snacks til børn og voksne fra klokken 14 til 18.

Navnet betyder »Brogade« på fransk og adressen er da også Brogade 24. Butiksindehaveren er sig meget bevidst, at butikkens produkter virkelig skal være af prima kvalitet. Interesserede er velkomne til at aflevere tøj i butikken fra mandag den 5. til fredag den 9. august fra klokken 12 til 16. Chattia Nørgaard vil så udvælge de egnede tøjmærker og acessores.

- Det er luksusvarer - ikke tøj fra H&M, Zarah og den slags. Det er mærker som for eksempel Marmar, Ralph Lauren og Soft Gallery til børn og Prada, Gucci, Munthe, Baum und Phergarten til kvinder. Tøjet bliver hængt pænt op med alarmer på. Det er som en tøjbutik som alle andre - bare med brugte luksusvarer, forklarer Chattia Nørgaard.

Hun har ialt 14 års butikserfaring fra ansættelser hos blandt andet Magasin, Sand og Bahne og da hun og hendes mand Henrik nu selv har fire-årige Carl August og den bare ti måneder gamle Christian, er tiden moden til at leve drømmen ud om at skabe hendes egen forretning. Hun er opvokset i Herfølge

- Jeg har altid drømt om at være min egen chef og jeg mener, der er et hul i markedet her i Køge - så nu giver jeg det et skud i bøssen. Jeg har selv brugt konceptet som kunde i København og det er jo meget oppe i tiden at købe brugt i stedet for nyt. Og med to små børn kan jeg se, hvor hurtigt man skifter tøjet - det er jo slet ikke slidt, inden de er vokset ud af det, forklarer hun.

Mange handler i dag i webshops, men Chattia Nørgaard tror på, at det vil være en stor fordel at kunne aflevere tøjet til hende personligt og lave en aftale om det tøj, hun tager i kommission i butikken. Som udgangspunkt deles fortjenesten lige mellem butik og de, der afleverer tøj og acessories. Særligt dyre produkter kan dog forhandles.

- Vi aftaler, hvad kunden gerne vil have for varen. Jeg tænker, at det er attraktivt at kunne aflevere det direkte i stedet for at have en masse bøvl med at sende det og jeg tror, at mange her i Køge ligger inde med gode ting, som de af forskellige grunde ikke bruger længere, siger butiksindehaveren.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk