17. juli 2019
Sæsonens sidste stævne gjorde det tydeligt for Nicolai Wium, at han skal forbedre sin svømning for at kunne konkurrere med de bedste.
Sæsonens sidste stævne gjorde det tydeligt for Nicolai Wium, at han skal forbedre sin svømning for at kunne konkurrere med de bedste.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nummer 17 blandt verdenseliten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nummer 17 blandt verdenseliten
Køge Onsdag - 12. september 2018 kl. 17:53
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nicolai Lyng Wium fra Køge Tri Team 2000 var i weekenden på øen Rügen i Tyskland for at deltage i en halv ironman. Mange af verdens bedste triatleter var til start, blandt andet den regerende verdensmester, så der blev kørt rigtig stærkt.

Nicolai Lyng Wium sluttede på en fin 17. plads i det professionelle felt med tiden 4.10:31.

- Når man kører mod nogen af verdens bedste atleter bliver alle ens svagheder udstillet. Og selvom jeg havde et OK race, så tager jeg en masse ting der skal arbejdes på med hjem fra Tyskland, konstaterede Køgetriatleten efter løbet.

Der var næsten 1300 deltagere med i stævnet. En halv ironman er 1900 meter svømning, 90 kilometer cykling og 21 kilometer løb. Svømningen foregik i Østersøen i 19 grader varmt vand, cykelruten var 2 omgange rundt på Rügen og den afsluttende løbetur bød på en meget hård og stejl bakke, der skulle forceres fire gange.

- Stævnet i Tyskland var årets sidste store race for mit vedkommende. Nu får kroppen lige et par dages ro, og så begynder forberedelsen frem mod næste sæson. Jeg kommer til at have rigtig meget fokus på min svømning, for at få den op på det krævede niveau. Det betyder en masse kilometer i bassinet sammen med Køge Svømmeklub, som jeg er så heldig at få lov at træne med. Drømmen er at blive en af verdens bedste triatleter, siger Nicolai Lyng Vium.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk