22. april 2021
Butikschef i Sportmaster Jes Rasmus Pedersen (tv) sammen med holdkaptajn Jeff Jeppesen (i midten) og løjtnant Bo Sune Jeppesen.                                                        Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Butikschef i Sportmaster Jes Rasmus Pedersen (tv) sammen med holdkaptajn Jeff Jeppesen (i midten) og løjtnant Bo Sune Jeppesen. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan du blive Hjerterytter i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du blive Hjerterytter i Køge
Køge Onsdag - 22. september 2018 kl. 08:07
Af Henrik Førby jensen

Hjerteforeningen inviterer til informationsmøde på en nyt hold Hjerteryttere i Køge. Det sker på førstesalen hos Vinspecialisten i Brogade 7 onsdag den 26. september klokken 18.30.

- Alle interesserede er velkomne til mødet, hvor man kan høre om træning, formål og hele konceptet, fortæller kaptajn Jeff Jeppesen.

Det er Hjerterytternes store ønske at rekruttere både kvinder og mænd, nybegyndere såvel som erfarne motionscyklister - på tværs af alle aldre (minimum 18 år). For Hjerterytterne er for cykelentusiaster - på tværs af racercykelkvalitet, niveau, køn, uddannelse og titel.

- Al forskning viser, at cykling er godt for hjertet og vi lægger stor vægt på det sociale. Hele formålet er, at vi skal ud og have noget motion og på den måde mindske risikoen for hjerteproblemer. Vi fortæller om planerne for 2019 og vil bruge efteråret til at etablere holdet. Vi skal lige se, hvad folk kan på en cykel. Sidste år blev der startet et hold op med 18 ryttere i Næstved - i år er der cirka 75 på holdet. Det er en succes, som vi meget gerne vil gøre dem efter, siger Jeff Jeppesen.

Hjerterytterne er Hjerteforeningens cykelhold. Holdet blev etableret i begyndelsen af 2016 af en lille engageret gruppe motionscyklister i København, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og fællesskab med en helhjertet indsats for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden. I løbet af få måneder kunne Hjerterytterne tælle godt 100 motiverede Hjerteryttere. Året efter (2017) åbnede det første hold uden for Storkøbenhavn, på Fyn - og blev dermed det første skridt på vejen imod den overordnede ambition: At gøre Hjerterytterne til et landsdækkende motionskoncept.

I 2018 rider Hjerterytterne videre på bølgen af succes og har åbnet seks nye hold i Nordvestsjælland, Slagelse, Næstved, Randers, Esbjerg og Sønderborg. Holdet tæller nu knap 300 Hjerteryttere - og nu er turen altså kommet til Køge.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk