24. november 2020
- Det er ren make-up uden tilsætnings- og farvestoffer, siger Louise Hjorth.
- Det er ren make-up uden tilsætnings- og farvestoffer, siger Louise Hjorth.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturens egen kosmetik - helt uden tilsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturens egen kosmetik - helt uden tilsætning
Jane Iredales mineral make-up, der nu forhandles i Køge Helsekost, er en kombination af passion og behov. Kosmetikserien er så ren, at den anbefales af huslæger.
Køge Onsdag - 21. april 2010 kl. 09:05
Jane Iredales livslange passion har været at løse problemet med et missing link i make-up industrien: produkter som både bidrager til hudens sundhed og til hudens skønhed.

- Da hun begyndte, var det med at vurdere et marked, hvor brug af produkter, som indeholder kræftfremkaldende ingredienser, var helt almindelig. Eftersom huden absorberer ca. 60% af det, den påføres, var Jane Iredale bekymret for den virkning som markedets traditionelle make-up havde på ansigtets generelle sundhed, siger Louise Hjorth, Køge Helsekost.

- Hun opdagede, at »helt naturligt« er et vidt begreb. Nogle gange betyder det mere for prisen end for kvaliteten. Det løser ikke altid problemerne for sart hud. Så hun gik i tænkeboksen. Hvor målet var, at udvikle en make-up linie, der hjælper med at bevare huden sund!

Kvinders make-up- og hudplejebehov

For Jane Iredal stod det klart, at kvinder oplever mange hudproblemer fra tørhed, overproduktion af talg til allergier eller acne og rosacea i fuldt udbrud - for ikke at nævne overfølsomhed efter forskellige behandlinger. Behovet var en make-up, som giver huden et fejlfrit udseende uden at virke »tung«; en make-up, der yder beskyttelse mod solen, men uden at indeholde irriterende stoffer. Den skulle også være oliefri, ikke tilstoppe porerne og faktisk styrke hudens sundhed.

Hun fandt hurtigt ud af, at top 3 over de make-up ingredienser, der forårsager allergier, er: parfume, kemiske konserverings-midler og kemiske farvestoffer. Derfor var det yderst vigtigt at udvikle produkter uden disse ingredienser.

- Hun ønskede også at udelukke »fyldstoffer«, så brugeren får den fordelagtige dækkeevne og lethed som kun rene pigmenter giver.

Seks år senere skabte kombinationen af passion og behov den første make-up serie, der er sund for huden - og som kan bruges af selv den sarteste hudtype, da Jane Iredale lancerede sin første mikroniserede mineralpudder under navnet Jane Iredale Cosmetics i 1994 på en konference for plastikkirurger i Seattle.

Lægerne var de første, der så potentialet for en make-up serie, som dækker skavanker uden at irritere huden, og som absolut ikke ligner camouflage men i stedet er let og naturlig.

Denne serie afspejler ikke kun make-up artisternes foretrukne farver og traditionelle formler. Den er et sandt gennembrud indenfor make-up teknologien.

Plastikkirrurgernes favorit

Jane Iredales mineral make-up ligger langt fra detailserierne og ses i stedet hos læger, kosmetologer og spacentre... steder hvor effektivitet og ydeevne er altafgørende. Faktisk var plastikkirurger de første, som brugte make-up serien, fordi de havde tillid til seriens effekt på behandlet hud. De var imponerede over seriens evne til at dække stort set alle uregelmæssigheder og elskede den bredspektrede sol-beskyttelse, der opnås uden kemisk filter.

- Jeg kan godt mærke, at interessen for disse produkter er stor. Det er en ren make-up - uden tilsætningsstoffer, uden kunstige farvestoffer og uden bindemidler, siger Louise Hjorth.
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk