22. september 2019
Byg1By er en frivillig nonprofit organisation, der yder udviklingsbistand på en utraditionel og folkelig måde - du kan møde Byg1By på Torvet onsdag og de to følgende lørdage.
Byg1By er en frivillig nonprofit organisation, der yder udviklingsbistand på en utraditionel og folkelig måde - du kan møde Byg1By på Torvet onsdag og de to følgende lørdage.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød Byg1By på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød Byg1By på Torvet
Køge Onsdag - 21. marts 2019 kl. 08:55
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er langt fra Køge til landsbyen Kamakara i det fattige østafrikanske land Burundi - og på en måde alligevel ikke. For på Køge Torv har man gennem de seneste år kunnet møde organisationen Byg1By, som ved hjælp af fuglehuse i Danmark, har skabt mulighed for at opbygge og styrke et landsbysamfund i Burundi. Et projekt med fokus på miljørigtig landbrugsproduktion, uddannelse og forbedring af befolkningens sundhed.

Byg1By er en frivillig nonprofit organisation, der yder udviklingsbistand på en utraditionel og folkelig måde.

Fuglehuse laves i Danmark, hvor kunstnere, skoler, institutioner og væresteder maler fuglehusene om til små kunstværker. Fuglehusene fremmer fuglelivet i danske haver, pynter og minder ejeren om, at dansk udviklingsbistand nytter.

Onsdag den 27. marts, lørdag den 30. marts og lørdag den 6. april kan man igen møde Byg1By på Køge Torv, oplyser organisationen. Her vil der være mulighed for at høre om foreningens arbejde og tiltag og se det fine udvalg af fuglehuse.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk