17. oktober 2019
U14 pigerne vandt deres række i den tjekkiske hovedstad.
gallery icon

Se billedserie

U14 pigerne vandt deres række i den tjekkiske hovedstad.
Foto: Robert Grim
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medaljeregn over Køge Håndboldklub ved internationalt stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljeregn over Køge Håndboldklub ved internationalt stævne
Køge Onsdag - 24. april 2019 kl. 14:15
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ungdomsspillere og trænere er vendt tilbage til Køge efter en succesfuld afslutningstur til Prag Handball Cup - verdens største indendørs håndboldturnering. En tur, der på mange måder, visualiserer Køge Håndbolds ønske om at fællesskab, klubliv og sportslig succes kan og skal gå hånd i hånd, skriver klubben:

- U14 drenge havde en sportslig svær turnering, men for mange er dette første møde med en stor turnering. I Køge kommer man først med til Prag som U14, fordi der skal være progression i udviklingen, skriver klubben og fortsætter:

- U14 piger imponerer forsat med sine mange spillere - tre hold var med i Prag og alle gjorde det godt. Selvfølgelig krydret med U14 pige 1 som vindere af turneringen i en direkte livestreaming på nettet. U14 piger er på mange måder flagskibet i ungdomsafdelingen og vi vil gerne bruge pigerne som branding af en fed håndboldklub. U16 pigerne har på mange måder haft en resultatmæssig svær sæson, men fik i Prag en enorm oprejsning med en flot sølvmedalje i B finalen.

Flere lokale nyheder - få nyhedsbrevet

U16 drengene har igennem hele sæsonen balanceret mellem udvikling, resultater og ambition om at integrere spillere fra samarbejdet med Haslev Idrætsefterskole. Det er lykkedes med to næsten lige stærke U16 hold, konstaterer klubben:

- Hold 2 var ét mål fra at komme i A slutspillet, mens hold 1 de første dage slet ikke kunne få det til at fungere. Spillerne og trænerne fik dog vendt det hele rundt, så hold 1 relativt let vandt B slutspillet. Samarbejde, modstand, opbakning er en del af det at spille håndbold.

Nu venter allerede en ny sæson og ikke mindst samtaler med kommende akademi spillere på Køge Håndbolds ny akademi. Ansøgningsfrist er 1. maj, hvor spillere med ambitioner om at udvikle sig, maksimere skole og håndbold samtidig skabe balance i det lange seje træk mod nye medaljer, bør overveje hvor og hvordan, man kan få disse drømme opfyldt.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk