6. august 2020
Ifølge landinspektør og afdelingsleder Poul Moesgaard nyder LE34 i Køge nu godt af mere lys og luft samt bedre forhold med henblik på kundemøder og i forhold til at tiltrække de bedste medarbejdere. Foto: PR.
gallery icon

Se billedserie

Ifølge landinspektør og afdelingsleder Poul Moesgaard nyder LE34 i Køge nu godt af mere lys og luft samt bedre forhold med henblik på kundemøder og i forhold til at tiltrække de bedste medarbejdere. Foto: PR.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LE34 flytter til nye lokaler i Køge Idrætspark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LE34 flytter til nye lokaler i Køge Idrætspark
Køge Onsdag - 27. november 2019 kl. 08:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landinspektørfirmaet LE34 i Køge er blandt de første, der indtager deres nye lokaler i Køge Idrætspark. Byens hastige udvikling afspejles i virksomhedens travlhed og et stort behov for nye, større rammer.

Køge: Har man blot tilbragt ganske kort tid i byen, står Køges hastige udvikling klart for enhver. Det ses tydeligt på byens byggepladser, og gennem de seneste år har væksten sat sit tydelige præg på ordrebogen hos landinspektørfirmaet LE34 i Køge, der ikke længere kan være i deres nu tidligere domicil på Søndre Allé. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Som en del af det lokale samfund har virksomheden spillet en central rolle i byens forandring siden 1884.

- Vi bakker op om byens lokale udvikling, og derfor er det også rart, at vi kunne være de allerførste til at underskrive lejekontrakten i Køge Idrætsparks nye kontordel, hvor vi får en god placering tæt på motorvejen samt større og mere tidssvarende rammer, end vi hidtil har haft, fortæller Poul Moesgaard, der er landinspektør og afdelingsleder hos LE34 i Køge, og uddyber:

- Vi har nu plads til at indrette vores arbejdspladser optimalt. Der er mere lys og luft, og det er godt, både i forhold til kundemøder og i forhold til at tiltrække de bedste medarbejdere.

LE34 i Køge har i alt 28 ansatte. Med særligt fokus på byudvikling, fysisk planlægning og bygningsafsætning tæller medarbejderne udover landinspektører og landmålingsteknikere også arkitekter, der er med til at sætte virksomhedens fodaftryk på byens udvikling.

- Gennem de seneste år har vi været ved at sprænge rammerne. Den lokale vækst, vi har oplevet sammen med Køge, har på grund af vores fysiske begrænsninger været svær at følge med. Men det kan vi i de nye lokaler, og vi glæder os til at fortsætte det nære samarbejde med byen, siger Poul Moesgaard og understreger:

- Når vi arbejder med byudviklingen i Køge, er det altid med stor respekt for byens kulturarv, og det er spændende at være med til at sikre en god fremdrift for både borgerne og erhvervslivet.

LE34 udvikler sig sammen med byen, og den nye idrætspark er ingen undtagelse. Her har LE34 gennemført den matrikulære udstykning samt opmåling og afsætning af byggeriet.

For at markere indflytningen inviteres venner af huset, kunder og forretningsforbindelser til reception torsdag den 28. november klokken 14.00 på Stensbjergvej 11, 1. sal, hvor der bydes på et glas og en bid mad.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk