12. august 2020
- Vi tager så at sige bæredygtighedshatten på, når vi alligevel skal ind og have fat i tage, vinduer og den slags, udtaler borgmester Marie Stærke (S).
- Vi tager så at sige bæredygtighedshatten på, når vi alligevel skal ind og have fat i tage, vinduer og den slags, udtaler borgmester Marie Stærke (S).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunen med bæredygtig hat i 2020

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen med bæredygtig hat i 2020
Køge Onsdag - 28. november 2019 kl. 10:59
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunens renoveringer i 2020 bliver med bæredygtighedsbriller på, fremgår det af referatet fra byrådets seneste møde.

- Vi tager så at sige bæredygtighedshatten på, når vi alligevel skal ind og have fat i tage, vinduer og den slags. Formålet er selvfølgelig først og fremmest at få renoveret bygningerne, men hvis vi kan gøre det på en bæredygtig måde, er det jo ren win-win, siger borgmester Marie Stærke.

Kan taget laves af solceller, eller kan vi gøre bygningen mere energieffektiv? Det er nogle af de spørgsmål, Køge Kommune skal besvare, når en gruppe af kommunens bygninger skal vedligeholdes i 2020. Køge Byråd godkendte tirsdag en anlægsbevilling på 20,8 millioner kroner til vedligeholdelse af en række kommunale bygninger.

Mens arbejdet på bygningerne er i gang, vil Køge Kommune i samarbejde med eksterne rådgivere vurdere, om det kan lade sig gøre at lave energirenoveringer, der enten kan spare energi, eller i bedste fald producere energi - som eksempelvis solceller.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk