13. december 2018
Butikschef Nicklas Enevoldsen lover en genåbningsfest, der siger spar to. Foto: Henrik Førby Jensen.
Butikschef Nicklas Enevoldsen lover en genåbningsfest, der siger spar to. Foto: Henrik Førby Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Irma Køge gør klar til et brag af en genåbningsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Irma Køge gør klar til et brag af en genåbningsfest
Køge Onsdag - 09. marts 2018 kl. 11:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er der langt om længe nyt om hvornår Irma Køge flytter til Strædet ved Køge Station. Og det skulle nu være sikkert og vist: Åbningen bliver i starten af juni, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vi er nærmest blevet bombarderet med spørgsmål i et helt år efterhånden. Kunderne er ekstremt interesserede, og det er dejligt at mærke. Så derfor er det også fantastisk endelig at kunne komme med et nogenlunde præcist svar, siger butikschef i Irma Køge Nicklas Enevoldsen.

Flytningen kommer til at foregå på den måde, at Irmabutikken på Nørre Boulevard lukker, for så et par uger senere at genåbne i Strædet.

- Vi kan ikke holde en butik åben samtidig med at vi skal bygge en ny. Det er simpelthen praktisk umuligt. Til gengæld lover vi en genåbningsfest der siger spar to, siger butikschef Nicklas Enevoldsen.

Spørgsmål om parkering har naturligvis fyldt meget i Irma den senere tid. For hvad nu når Irma flytter til Strædet, skal man så til at betale for at parkere?

- Det korte svar er et rungende NEJ, siger butikschef Nicklas Enevoldsen.

- Vi får vores helt egne parkeringspladser reserveret til vores kunder. Og dér bliver en times gratis parkering. Derudover kommer vi til at tilbyde at betale den første times parkering, hvis kunderne fx vælger at holde i parkeringshuset, der i øvrigt har opgang lige udenfor vores indgangsdør. På den måde kan man komme fuldstændig tørskoet i Irma. Og altså parkere gratis, lover butikschef Nicklas Enevoldsen.

Irma lancerede for nyligt sin nye strategi for de kommende år. Den handler blandt andet om, at Irma skal være den nysgerrige butik, der tager chancer og tør at udfordre sine kunder. Sådan bliver det også med den nye Irma Køge, hvor meget bliver nyt og anderledes.

- Ånden fra butikken på Nørre Boulevard tager vi dog med. Irma Køge skal også i fremtiden være et sted hvor det godt må være sjovt at handle dagligvarer af høj kvalitet. Og hyggen fra den gamle butik tager vi også med i de nye rammer. Det hele bliver bare mere lækkert, siger butikschef Nicklas Enevoldsen.

Den helt præcise dato for Irma Køges genåbning er endnu ikke endeligt fastlagt, men Irma lover som sagt, at sommeren ikke bliver mange dage gammel, før det sker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk