15. oktober 2019
Afdelingsleder på VUC i Køge Preben Kærsgaard Philipson var klar med blomster, da Houda Ragi sprang ud som årets første HF student.
gallery icon

Se billedserie

Afdelingsleder på VUC i Køge Preben Kærsgaard Philipson var klar med blomster, da Houda Ragi sprang ud som årets første HF student.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Houda sprang ud som første HF student

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Houda sprang ud som første HF student
Opdateret 26. juni 2019 kl. 12:34
Køge Onsdag - 26. juni 2019 kl. 12:29
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Afdelingsleder på VUC i Køge Preben Kærsgaard Philipson ønskede stort tillykke og overrakte blomster, da Houda Ragi tirsdag blev årets første HF student fra VUC i Køge. Houda Ragi har læst AVU og dernæst hf enkeltfag i fire år. Hendes sidste fag var mediefag, hvor hun fik 7. Genren var gyserfilm, som er hendes favorit.

- Jeg er så glad og lettet. Det har været nogle hårde år, også fordi jeg er alene med min otte-årige søn. Jeg har levet af SU, da jeg ikke kan arbejde om aftenen og i weekenderne. Jeg har søgt ind som sygeplejerske, bioanalytiker og socialrådgiver og håber især på at blive optaget på det sidste, siger Houda glad.

Hun kommer fra Marokko og har været i Danmark i ti år.

Houda Ragi har haft nogle flotte eksamener og fået 12 i blandt andet dansk, arabisk, kemi, biologi og psykologi, oplyser VUC.

- Jeg græd da jeg startede på VUC for fem år siden. Det virkede så uoverskueligt. Men jeg har en søster, der sagde, du er stærk. Og jeg har haft gode lærere på VUC, der har støttet mig og troet på mig. Jeg vil vise min søn, at man ikke skal give op - man skal holde fast i sit mål, siger Houda Ragi.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk