25. marts 2019
Køge Marina byder igen i år velkommen til nogle festlige dage for hele familien i Bådehavnen. Foto: Anders Ole Olsen
Køge Marina byder igen i år velkommen til nogle festlige dage for hele familien i Bådehavnen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnefest med tivoli og kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnefest med tivoli og kræmmermarked
Køge Onsdag - 01. juli 2018 kl. 08:17
Af henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tigerdyret Malle deler gratis popcorn ud til børnene, der er kolde fadøl i hanerne, koncert med Thomas Evers Poulsen Band, forlystelser i Ankers tivoli og en stor skattekiste at undersøge på kræmmermarkedet, når Køge Marina igen afholder Havnefest på Bådehavnen.

Det sker i dagene fra fredag den 13. til og med søndag den 15. juli. Alle tre dage kan gæsterne hygge sig med livemusik. I festteltet spiller blandt andre SO 90 og PS12 duo op til dans og i markedstelet underholder Scotty McIrish Duo. Duoen tager dig med på en rejse til Irland og tæller Kristian Martinsen på mandolin og vokal, samt Thomas Mitchinson på guitar og vokal. De to elsker irsk folkemusik. Den rigtige accent, kombineret med mandolinens karakteristiske klang, gør Scotty McIrish Duo overbevisende. Irsk folkemusik er meget mere end bare Whiskey in the jar, og de to friske drenge kan sætte gang i en enhver fest.

Lørdag spiller »Mig og bonden« op til dans. Duoen spiller Shu-Bi-Dua hits og andre gode kendte danske sange der får folk op ad stolene og ud på dansegulvet. En professionel festoplevelse med fuld knald på.

- Vi hyrede Jonas og Mikael - »Mig & Bonden« - til en lokal ølfestival og deres optræden var lige i øjet. Der var fuld knald på fra første slag på guitaren, og det kan lyde som en slidt kliche, men der blev virkelig danset på bordene. Begge drenge var super gode til at få publikum med og der var masser af humor og gøjl som gav en fantastisk stemning, lyder det fra en tidligere fest med de to.

Albert Dyrlund er en af dem, der har mest indflydelse blandt de unge lige nu. Hans verden handler meget om sjov og ballade, venner, piger, familie, lillebror Bertram, samt hans to hunde, Coco og Bella. Søndag er han på scenen på Køge Marina med megahitts som »Ulla«, »Emoji«, »Ice« og »Tøffelhelt«

Viceborgmester Bent Sten Andersen åbner kræmmermarkedet og har fribilletter med til børnene, som også kan glæde sig til overraskelser fra Løven Larry. Søndag deler Pingvinen Pelle igen i år is ud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk